News

Arogante şi amuzante: ce spun Madonna, Christina Aguilera şi altele, despre ele!

de admin

Nu eram siguri sau nu dacă vedetele sunt atât de conştiente de popularitatea lor, cât şi de felul în care arată. Acum suntem, iar unele par a fi mai mult decât ne-am fi aşteptat. Iată care dintre celebrităţi ar avea nevoie de o porţie de umilinţă când şi când, că prea sunt pline de ele!

Nu voi fi fericită decât când voi fi la fel de faimoasă ca Dumnezeu.

Madonna în 1985

Simt că cei de la Grammy s-au folosit de mine pentru rating. Şi uite că au avut cu 18% mai mare ratingul!

Justin Timberlake în 2007

Nu am crezut că sunt frumuşică o bună bucată de vreme. Niciodată nu m-am gândit la asta. Sunt binecuvântată, nu neg, dar muncesc mult să mă menţin aşa. Ok, am pomeţi frumoşi şi picioare zvelte, dar nu pot să-mi asum meritul pentru asta.

Elizabeth Banks

E incredibil să pot spune “Sunt frumoasă” fără senzaţia că sunt făţarnică.

Christina Aguilera

Nu vreau să par arogant, dar dacă aş merge pe stradă şi m-ar vedea o fată, s-ar uita de două ori înapoi, pentru că sunt arătos, corect?

Justin Bieber în 2011

Kanye West va însemna ceva în genul Steve Jobs. Sunt, fără îndoială, acest Steve al Internetului, al străzilor, al modei, al culturii. De la o poştă se vede. Sincer, simt asta pentru că Steve a murit, ştii, e ca atunci când Biggie a murit şi lui Jay Z i s-a permit să devină Jay Z

Kanye West

Am acel look pe care fetele vor să-l copieze.

Avril Lavigne

FOTO WENN, GOOGLE

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cât a crescut fetiţa Christinei Aguilera! Vezi pozele lor la Disney!

News

FOTO Cât a crescut fetiţa Christinei Aguilera! Vezi pozele lor la Disney!

De când a născut-o pe Summer Rain, acum nouă luni, celebra cântăreaţă se bucură iarăşi de fericirea de-a fi mamă. Şi colindă lumea împreună cu drăgălaşa ei fetiţă, care pare în culmea extazului în fotografiile postate de artistă!

Atunci şi acum: vedete în copilărie! Christina Aguilera şi Britney Spears, de la prietene la rivale: cum au evoluat?

News

Atunci şi acum: vedete în copilărie! Christina Aguilera şi Britney Spears, de la prietene la rivale: cum au evoluat?

Au început la vârste atât de mici, că trăim cu impresia că îi ştim dintotdeauna celebri. Aceşti copii vestiţi ai Clubului Mickey Mouse s-au transformat de-a lungul anilor atât de mult, dar talentele le-au rămas aceleaşi. Desigur, mult mai şlefuite. Şi prieteniile legate atunci fie sunt celebre şi-acum, fie au devenit rivalităţi de dragul faimei.

FOTO Anne Hathaway, de la fată cuminte la femeia sexy şi hot, într-un nou pictorial

News

FOTO Anne Hathaway, de la fată cuminte la femeia sexy şi hot, într-un nou pictorial

Actriţa, deşi una foarte populară şi talentată, n-a stat prea mult în lumina reflectoarelor, în ultima vreme. Asta pentru că dintotdeauna şi-a păstrat imaginea de fată perfectă şi cuminte, extrem de ambiţioasă şi de optimistă, dar nu îndeajuns de sexy. Dar după mult timp, Anne a pozat superb

News

VIDEO Vedetele îşi toarnă o găleată de apă în cap, în scop caritabil!

Celebrităţile au acceptat Provocarea Găleţii cu Apă Rece dată de Asociaţia pentru Scleroza Laterală Amiotrofică, pentru a strânge fonduri. Iată o parte dintre provocări!


News

Christina Aguilera a născut. Cum şi-a numit copilul?

Sâmbăta trecută,cântăreaţa de 33 de ani a adus pe lume, prin cezariană, o fetiţă, primul ei copil cu logodnicul său, Matt Rutler, conform surselor revistei Us Weekly

News

Nelson Mandela şi cuvintele sale memorabile

Nelson Mandela a murit, joi, la vârsta de 95 de ani. Fostul preşedinte al Africii de Sud se afla în stare critică, iar în ultimele zile s-a zbătut între viaţă şi moarte. Mandela şi-a dedicat viaţa luptei împotriva rasismului, iar cuvintele au fost cele mai puternice arme ale sale.

Cum a slăbit Christina Aguilera 35 de kilograme

Gossip

Cum a slăbit Christina Aguilera 35 de kilograme

Noul look al cântăreţei a uimit pe toată lumea, când a apărut vizibil mai slabă şi mult mai suplă decât acum câteva luni de zile. După un program intens de slăbit, vedeta a apărut cu aproape 35 de kilograme în minus!

News

Madonna a fost violată în tinereţe

Superstarul de 55 de ani a dezvăluit recent dramele prin care a trecut înainte să devină celebră, inclusiv faptul că a fost violată pe un acoperiş din New York cu câteva luni înainte să ajungă în oraş ca o anonimă.