Carti

-

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiţilor a trecut, editura Humanitas îşi păstrează oferta de carte pentru Valentine’s Day: 25% reducere pentru cinci pachete de volume pentru cei care iubesc/urăsc această sărbătoare. Chiar dacă sună siropos, printre propunerile editurii se regăsesc scrieri semnate de Petre Ispirescu, Constantin Noica, Gabriel Liiceanu, Nicolae Manolescu, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Edgar Alan Poe sau Arthur Bloch.

Preţurile variază între 67 şi 105 lei şi pot fi cumpărate direct din librăriile Humanitas sau comandate de pe site-ul http://www.libhumanitas.ro.

foto:http://www.libhumanitas.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Carti

Mario Vargas Llosa a câştigat premiul Nobel pentru literatură

După ani şi ani de aşteptare, marele scriitor de origine peruană a primit cu emoţie vestea, dar s-a declarat totodată surprins de câştigarea acestui trofeu.

Carti

Adelin Petrişor şi-a lansat propriul volum

Dacă în 2007 publica albumul de fotografie „Corespondent de război“, acum jurnalistul a intrat în rândul scriitorilor cu „Războaiele mele“, o carte ce are la bază reportajele proprii

Carti

O viaţă trăită lângă Saddam Hussein

Editura Pandora M prezintă „Viaţa mea cu Saddam Hussein“, o poveste uimitoare de viaţă relatată de Parisoula Lampsos, femeia care a fost timp de 30 de ani amanta lui Saddam Hussein.

Carti

-

Un roman poliţist, scris cu mult nerv, care te incită şi te ţine cu sufletul la gură.

Din colecţia „Carte de buzunar“, Editura Rao îţi recomandă cartea scriitoarei japoneze Mariko Hashioka, alias Natsuo Kirino, una dintre puţinele autoare de thrillere poliţiste din Asia. Romanul „Afară“ a fost însă atât de bine primit de public, încât a fost distins la el acasă cu premiul pentru cea mai bună ficţiune poliţistă.

Carti

-

Acţiune, suspans şi multe camere de filmat.

Nu, Mircea Badea nu şi-a scos o carte. Nu încă! Lectura pe care ţi-o propun nu e nicidecum o radiografie a societăţii româneşti, deşi ar putea fi, in extremis, prin comparaţie cu societatea americană, căci acţiunea se petrece dincolo de Ocean.

Carti

-

Editura scoate la vânzare cărţi la preţuri surpriză pentru vremuri de criză.