Carti

-

Vedeta Antenei 1 îşi prezintă în premieră volumul „Amintiri în alb şi negru“ sâmbătă, 12 iunie, la Târgul de carte Bookfest.

Amatorii de carte contemporană, dar şi fanii prezentatorului Antenei 1 sunt aşteptaţi sâmbătă la standul editurii Corint, la ora 15.00, să ia parte la lansarea cărţii lui Dan Negru. Intrigaţi de anunţul acestui debut, am tras cu ochiul şi-am obţinut un prim extras din „Amintiri în alb şi negru“:

„Valeriu Lazarov ne spunea adeseori că avem cea mai frumoasă meserie din lume, singura în care ce visezi noaptea poţi realiza a doua zi. Uneori mi-e dor de generaţia de aur a show-urilor de televiziune. Dacă fotbalul are o astfel de generaţie, de ce n-ar avea-o şi televiziunea?
O părticică din întâmplările şi amintirile petrecute atunci şi acum le-am aşternut aici cu convingerea că ele vor fi valoroase cândva doar pentru o singură persoană: Dara, fetiţa mea.
Restul e fum...“
.

Alături de autor vor fi şi Cristian Brancu şi Marius Ghilezean, care vor face un rezumat al lucrării sale. „Amintiri în alb şi negru“ este primul volum editat al lui Dan Negru şi beneficiază de ilustraţiile semnate de Ştefan Popa Popa’s.

Iată şi o scurtă prezentare a lui Dan Negru făcută de fosta lui colegă de televiziune, Mihaela Rădulescu:

„Pe mine Dan Negru m-a convins că face televiziune încă de când era la Timişoara, dar Omul Negru m-a convins că e chiar mai valoros şi mai de luat în suflet, căci au trecut destui ani şi destule succese peste el, dar n-a devenit Dan Negru, ci a rămas Omul Negru.
P
rim-planul ia minţile, succesul le răvăşeşte, celebritatea schimbă metabolisme morale, dar unii, care au luat mai în serios munca şi mai în joacă faima, au rămas pe marginea acestei lumi stridente, chiar dacă i-au fost, în repetate rânduri, regi. (…)
Ştiu că modestia lui e originală, nu e făcătură ca la multe făpturi «de sticlă», zămislite din PR şi vorbe bine alese (…).
În televiziune, toţi cei care găzduiesc emisiuni sunt vedete. Printre ei, unii sunt chiar profesionişti. Dintre ei, foarte puţini, pe genericul final, rămân Oameni.
Şi abia ăştia din urmă pot intra într-o istorie, fie ea şi «de sticlă».“„Amintiri în alb şi negru“

Format: 11,5 x 18,5 cm
Nr. pagini: 224
ISBN: 978-973-135-564-1
Preţ: 34,90 lei

Foto: Intact

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările