Carti

-

Pentru cei care şi-au pierdut credinţa în iubire, tânărul scriitor Richard Milward imaginează un „Tablou pentru o poveste de dragoste“.

La 12 ani scria prima lui carte, „Insane Doubts“, ca replică la „Trainspotting“ a lui Irvine Welsh. Când a împlinit 23 de ani, romanul considerat oficial de debut, „Mere“, a devenit bestseller internaţional. Acum, ultima sa creaţie, „Tablou pentru o poveste de dragoste“, a fost calificată de publicaţia „The Times“ drept „cartea viitorului“.

Richard Milward este un autor idealist, care îşi salvează eroii în ultima clipă, după ce le testează rezistenţa, târându-i prin drame de neimaginat. „Tablou pentru o poveste de dragoste“ urmăreşte drumul spre celebritate al lui Bobby Artistul, care ajunge dependent de droguri. Când credea că nu mai are nicio şansă să revină la normalitate, partenera lui reuşeşte să-i ofere acea motivaţie pentru a începe o nouă viaţă.

Un roman impresionant, despre generozitate, nenoroc, curaj, inocenţă şi melancolie, un semn clar că niciodată, nici chiar în cea mai rea dintre lumile posibile, meciul nu este pierdut, atâta vreme cât există iubire.


„Tablou pentru o poveste de dragoste“

Autor: Richard Milward
Traducere din engleză de Raluca Maria Dumitru
Pagini: 320
Preţ : 33.00 RON
Colecţia Funky Fiction
Editura Pandora M

Foto: Pandora M

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările