Body & Soul

Articolul de fitness la îndemâna oricui doreşte să se menţină sănătos

Articolul de fitness la îndemâna oricui doreşte să se menţină sănătos

Odată cu înaintarea în vârstă apar şi problemele de sănătate, de cele mai multe ori cauzate de lipsa mişcării şi de o abordare greşită a stilului alimentar.

Majoritatea conştientizează acest lucru doar după ce deja contactează diverse afecţiuni sau ajunge chiar în situaţia de a beneficia de îngrijire medicale. Oricine ştie însă că prevenţia este cea mai bună, mai ales când este vorba despre sănătate. Indiferent de vârstă, mişcarea ar trebui să fie un mod de viaţă.

Înlocuirea obiceiurilor dăunătoare cu altele sănătoase este ceea ce ar trebui să facă fiecare dintre noi, însă de la zis la făcut este de cele mai multe ori o cale lungă şi anevoioasă. Asta nu înseamnă că trebuie să fie aşa. Un singur pas pentru a ieşi din comoditate este suficient pentru a da startul potrivit în această direcţie. Cu atât mai mult, faptul că există modalităţi la îndemână pentru a oferi organismului susţinerea necesară pentru o funcţionare normală, ar trebui să fie cu atât mai încurajator.

În întâmpinarea celor care doresc să facă pasul care se cere în această direcţie vine eshop-ul ArtSportTotal.ro. Este vorba despre un magazin specializat în articole, echipamente şi accesorii sportive. Articolul de fitness la care oricine poate apela pentru a realiza antrenamente uşoare, oricând dispune de puţin timp liber este coarda pentru sărituri. Unii vor fi dezamăgiţi de răspuns. Cum poate un articol atât de banal să îndeplinească un rol aşa important în ceea ce priveşte sănătatea?

Coarda pentru sărituri, aliatul tău pentru un corp sănătos

Ceea ce prea puţini ştiu este că săritul la coardă poate fi mai benefic şi decât alergatul. Un astfel de articol fitness are un cost nesemnificativ comparativ cu eficienţa pe care o prezintă. Practic poate fi cărat oriunde, fără a fi o povară. Se găseşte online atât în varianta clasică, cât şi de tip digital. Contează ce dimensiuni, respectiv lungime va avea aceasta, raportat la înălţimea fiecăruia. Cele mai multe modele sunt ajustabile, deci e o grijă deja eliminată.

Coarda pentru sărituri poate fi folosită oriunde.. sau poate mai puţin la bloc, dacă există riscul de a deranja vecinii cu zgomotul. În rest, este un articol de fitness atât pentru exterior, cât şi pentru interior, practic, uşor şi care nu necesită cunoştinţe deosebite pentru a putea fi folosit. Constituie o modalitate excelentă de a face cardio, dar totodată şi pentru îmbunătăţirea flexibilităţii, a coordonării şi a atenţiei.

Pentru început, pot fi abordate mişcările standard, simplul sărit la coardă cu care cei mai mulţi sunt obişnuiţi din perioda copilăriei. Câte 10 minute de trei ori pe săptămână este un start excelent în direcţia unei stări fizice îmbunătăţite. Odată cu dobândirea experienţei necesare în a sări coarda însă, pot fi abordate şi mişcări mai complexe, diversificate. O sesiune de sărituri de 30 de minute pe zi e mai mult decât bine, însă aceasta trebuie să înceapă întotdeauna cu o încălzire corespunzătoare.

Oricine are interesul poate descoperi mai multe dintre beneficiile pe care le aduce asupra organismului uman săritul la coardă. Astfel de articole de fitness pot fi comandate, la preţuri foarte accesibile, de pe Artsporttotal.ro.

 

 

 

 

Modifică Setările