News

Artiştii sunt devastaţi de vestea morţii fiicei lui Marius Ţeicu. Iată câteva declaraţii

Artiştii sunt devastaţi de vestea morţii fiicei lui Marius Ţeicu. Iată câteva declaraţii

Marele compozitor este în doliu, după ce fiica lui, Patricia, a murit în această dimineaţă după doi ani de luptă cu leucemia.

Corina Chiriac
"Sunt consternată! E durerea prea mare ca să pot spune ceva. O cunosc pe fata asta de când nici nu se născuse, de când era încă în burta Rodicăi. A crescut sub ochii noştri. Marius şi Rodica ştiu cât de mult îi iubesc, ne leagă o prietenie de 50 de ani, dar aşa ceva nu credeam că vom trăi. Mă doare aşa de tare de parcă mi-ar fi murit mie o rudă. Le doresc putere să treacă peste această tragedie şi mă rog să-i întărească Dumnezeu! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!"

Adrian Romcescu
”M-a anunţat Ionel Tudor despre această tragedie. Sunt alături de bunul nostru prieten Marius Ţeicu, ştiu cum s-a luptat ani buni fără să spună ceva despre aceste necazuri. A fost un om extrem de discret, de tăcut şi niciodată nu a vorbit de boala fetei, niciodată nu a apelat la noi cu nimic. Ne ştim de 45 de ani, a debutat practic cu mine. E un părinte impecabil şi un soţ fidel. Acum 3 luni eram la Corina Chiriac în emisiune şi-l sărbătoream pe Marius la 70 de ani. Uite cum e viaţa! E cea mai mare tragedie pe care o poate suporta un părinte”

Silvia Dumitrescu
"Dumnezeu să o ierte. Îmi pare tare rău. Am cunoscut-o pe Patricia când era mică, ulterior nu ne-am mai văzut. Cu tatăl ei m-am tot întâlnit, ştiam de la el mai multe… Dumnezeu să o odihnească în pace.”

Leo Iorga
"Sunt absolut consternat! N-am cunoscut-o personal pe Patricia… E încă un şoc care zguduie lumea muzicală… cu atâtea decese subite în ultima vreme. Condoleanţe sincere pentru Marius. În situaţiile acestea e greu să te mai exprimi. Dumnezeu să o ierte!”

Marina Almăşan
"Un om care a fost toată viaţa pâinea lui Dumnezeu nu merita, tocmai de la Dumnezeu, o astfel de lovitură! Cât de mari să fi fost blestemele împotriva sa şi, mai ales, pentru ce? Omul acesta nu a făcut rău în viaţă nici măcar unei gâze... Omul drag nouă tuturor trece prin cea mai cruntă pedeapsă la care poate fi osândit un părinte. Să-i fim alături, să-l asiguram de toată iubirea noastră şi de toată compasiunea. Fie ca Patricia să aibă un drum lin spre odihnă de după lupta cumplită şi nedreaptă pe care a dus-o aici, pe pământ”.

Modifică Setările