Agenda

Artistul britanic Black, în comă după un accident grav

Artistul britanic Black, în comă după un accident grav

Interpretul celebrului hit „Wonderful Life“ se zbate între viaţă şi moarte. Black, alias Colin Vearncombe

Pe numele său adevărat Colin Vearncombe, cântăreţul urma să susţină pe 4 martie un concert la Hard Rock Cafe, însă organizatorii au venit cu veşti triste: britanicul a suferit un accident grav de maşină în urma căruia a ajuns în comă.

„Cu părere de rău, vă anunţam că Black aka Colin Vearncombe a fost implicat, ieri, într-un grav accident de maşină, în Irlanda, starea lui de sănătate fiind în acest moment una critică, dar stabilă. Încă se aşteaptă informaţii privind îmbunătăţirea stării sale, acesta prezentând multiple leziuni în zona capului, oase rupte la mâini şi picioare“, se arată în comunicatul trimis de organizatorii români.

„Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrijirea de care are nevoie“, a menţionat tour managerul artistului britanic.

Concertul ce urma să se desfăşoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22,30, va fi amânat, „fiind slabe şanse că artistul să îşi revină complet până la începutul primăverii, doar recuperarea, potrivit medicilor, durând câteva luni“, informează comunicatul.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life“ şi „Sweetest Smile“. A lansat mai mult de zece albume de studio, precum şi mai multe materiale live în ultimii aproape 25 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Cântăreţul Black a murit

Agenda

Cântăreţul Black a murit

Gabriel Cotabiţă se însoară?

News

Gabriel Cotabiţă se însoară?

Gabriel Cotabiţă s-a reapucat de scris versuri?

News

Gabriel Cotabiţă s-a reapucat de scris versuri?

Ei bine, ceea ce părea imposibil se întâmplă chiar acum, într-o rezervă a spitalului Elias. Cel care confirmă acest lucru este Horia Moculescu, care l-a vizitat pe artist şi care a fost impresionat de faptul că acesta vrea să se apuce din nou de cântat.

News

Veşti bune despre starea lui Gabriel Cotabiţă

Progresele pe care le face artistul, zi după zi, îi uimesc până şi pe medicii care l-au avut în grijă încă de când a fost găsit în stop cardio-respirator. Iată care sunt noile date medicale despre evoluţia sa.