Red Carpet

Aşa apare la evenimente, aşa e în viaţa reală! Ipostaza în care a fost văzută recent Nicole Scherzinger

Aşa apare la evenimente, aşa e în viaţa reală! Ipostaza în care a fost văzută recent Nicole Scherzinger camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nu e uşor să fii vedetă! Toţi ochii sunt aţintiţi asupra ta, toate camerele de filmat te urmăresc, aparazzi sunt pe urmele tale! Recent, Nicole Scherzinger a fost surprinsă pe stradă fără pic de machiaj!

Să ne aducem aminte împreună de evenimentele frumoase, chiar de pe covorul roşu care aveau loc înainte ca întreaga planetă să fie lovită de coronavirus, de această boală care face victime în toate ţările, pe toate continentele. Ne bucuram să vedem vedetele în tinutele de gală, în rochiile preţioase confecţionate de case de modă celebre. 

Comentam ţinutele lor, comentam discursurile, iar acum ne-au rămas doar amintirile şi speranţa că o să revenim curând la normal. Eram încântaţi să o vedem şi pe celebra Nicole Scherzinger pe covorul roşu, în rochii elegante. Era aşa de provocatore, aşa de frumoasă. Exact ca în imaginea de mai jos!

Dar cum se descurcă în vremea pandemiei? Iată că celebra cântăreaţă a lăsat deoparte ţinutele cu care ne obişnuise de ani de zile şi a apărut naturală, aşa cum este ea zi de zi. Nicole Scherzinger a fost surprinsă de paparazii fără pic de machiaj, într-un tricou închis la culoare şi o pereche de jeans. 

Pantalonii îi sunt destul de mulaţi, oare vedeta a luat proporţii în izolare? Nu ne-am mira deoarece majoritatea dintre noi putem păţi asta, consumăm mai mult de când stăm în izolare. Vedeţi imaginile cu ea şi vă veţi convinge singuri!

Foto: Profimedia

 

Modifică Setările