Vedete

Aşa arată Demi Moore într-o zi obişnuită. Imagini cu actriţa după apariţia controversată pe podiumul de modă

Aşa arată Demi Moore într-o zi obişnuită. Imagini cu actriţa după apariţia controversată pe podiumul de modă camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În urmă cu o lună de zile şoca cu transformarea sa la o prezentare de modă, iar acum impresionează cu felul în care a apărut pe stradă, în mijlocul zilei. Ea e celebra Demi Moore?

La 58 de ani, Demi Moore nu mai seamănă deloc cu femeia de altădată. Ce s-a întâmplat cu chipul ei? Actriţa a urcat pe podium în urmă cu o lună de zile şi a defilat  pentru casa de modă Fendi colecţia Spring Summer 2021. Nu felul în care a fost îmbrăcată a impresionat, ci faţa ei care...e transformată major. Are pomeţii mult mai pronunţaţi, pare că şi-a ridicat cumva obrajii. De asemenea, şi buzele au o formă foarte diferită, sunt mult mai mari.

Mulţi dintre fanii ei au remarcat apariţia, dar şi schimbarea actriţei şi au reacţionat pe reţelele de socializare: ”Nu pot să cred că asta este Demi Moore”. ”Nu aş fi crezut că este Demi Moore dacă nu aş fi văzut titlul”, ”Este vorba de nişte fillere proaste sau de cel mai urât contur? Faţa ei pur şi simplu nu arată bine” ”Ce naiba şi-a făcut Demi moore la faţă?”

La o lună de zile de la defilarea de modă, Demi Moore a apărut pe stradă, în mijlocul zilei. Actriţa a fost fotografiată de paparazzi în haine obişnuite, purtând o pereche de jeans şi o bluză închisă la culoare. Chipul l-a acuns în spatele unei măşti de protecţie. Oare a vrut să îşi ascundă noile operaţii sau se protejează de coronavirus?

Câţi bani a investit Demi Moore în operaţiile şi intervenţiile estetice

În urmă cu aproximativ doi ani de zile se zvonea că Demi Moore a investit peste 300.000 de dolari în intervenţiile estetice. Actriţa se bucura şi atunci de o siluetă de invidiat şi un chip fără riduri.

Desigur, ”de vină” ar fi operaţiile estetice, peste 40 la număr, pe care actriţa şi le-ar fi făcut în de-a lungul ultimilor 20 de ani de viaţă. Şi pe care nu le recunoaşte nici chip, menţionând doar că aspectul ei fizic se datorează stilului de viaţă sănătos pe care îl are, actriţa fiind vegetariană de mulţi ani.

Foto: Profimedia

Modifică Setările