News

Aşa arată fiul cel mare al unui celebru actor. Cine-i tatăl lui?

Aşa arată fiul cel mare al unui celebru actor. Cine-i tatăl lui?

Beverly Hills, CA BACKGRID USA 7 JUNE 2017 BYLINE MUST READ: Stoianov / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication* Pictured: Robert Downey Jr., Indio Downey USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected]backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Adevărul este că ne-a surprins şi pe noi să-l vedem pe fiul cel mare al acestui celebru actor c-a ajuns atât de... mare. Numele Indio Falconer vă spune ceva? Dar Indio Falconer Downey? Aşa mai vii de-acasă şi da, este vorba despre băiatul cel mare al lui Robert Downey Jr. (52), unul în vârstă de 23 de ani şi care, în pozele astea, pare a avea chiar mai mult de-atât. Indio Falconer Downey Indio este rezultatul primului mariaj al actorului, cu artista Deborah Falconer, ajunsă acum la 51 de ani.

Tânărul cu look rock şi plete a fost fotografiat, ieri, în Beverly Hills, la o ieşire cu tatăl său, Robert. Indio este, la rândul său, actor, însă cea mai cunoscută activitate a lui este arestarea pentru posesie de droguri, în 2014.  Din fericire, tânărul a reuşit să scape de mititica după ce a urmat un program de dexintoxicare de 18 luni.

Robert Downey şi fiul lui cel mare

Robert Downey Jr. a dus şi el, la rândul lui, propria luptă cu dependenţa de droguri şi de alcool, însă căsnicia cu producătoarea de filme Susan Downey a fost declicul de care a avut nevoie pentru a renunţa de tot la vicii. Cu aceasta, Robert mai are doi copii, pe Exton şi Avri.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările