Body & Soul

Aşa arată la o săptămână după ce a născut. Nimeni nu crede că a fost însărcinată!

Aşa arată la o săptămână după ce a născut. Nimeni nu crede că a fost însărcinată!

Despre Chontel Duncan s-a auzit prima oară în 2015, atunci când îi dădea naştere fiului Jeremiah. Atunci, ca şi acum, modelul reuşise să ducă la capăt o sarcină sănătoasă, fără însă a câştiga prea multe kilograme în plus. Zilele trecute, modelul a uimit din nou, graţie faptului că la o săptămână de la naşterea celui de-al doilea copil îşi recâştigase abdomenul ferm. Aşa arată Chontel la o săptămână de la naştere

Chontel Duncan este o fostă finalistă Miss Univers şi actual instructor de fitness. Zilele trecute, modelul a relatat că a devenit mamă a doua oară, aducând pe lume, prin cezariană, un băieţel perfect sănătos, care a cântărit 3,60 kilograme la naştere. Cu această ocazie, Chontel a postat primele imagini de după naştere, iar internauţilor nu le-a venit să creadă că fotografiile sunt reale şi că aceasta arată atât de bine la un timp atât de scurt după naştere.

La doar o săptămână după naştere

Ce-i drept, Chontel a arătat excelent şi pe timpul celor două sarcini, acumulând foarte puţine kilograme. De altfel, tot parcursul ei a fost bine documentat pe reţelele de socializare, dezvăluindu-le internauţilor care a fost regimul alimentar urmat, şi mai ales rutina de sport, căci aceasta n-a încetat să facă antrenamente nici în al treilea trimestru de sarcină.

Aşa arăta Chontel înainte de naştere

Totuşi, Chontel spune că e conştientă de avalanşa de reacţii negative pe care a stârnit-o şi a ţinut să sublinieze că fiecare sarcină este diferită, fiecare evoluţie a femeilor însărcinate e diferită, şi că n-ar trebui judecate în cazul în care iau mai mult în greutate. Drept exemplu a dat-o pe buna ei prietenă, Nat, care era în aceeaşi perioadă a sarcinii, dar care acumulase mult mai multe kilograme pe timpul sarcinii.

Aici, însărcinată în cinci luni

Comentarii

Articole asemănătoare

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Body & Soul

Dieta VIP: Cele 10 porunci ale lui Cameron Diaz

Are 41 de ani, însă corpul ei nu pare a fi trecut de 30. Are o imagine sănătoasă şi un tonus pe care cu greu îl mai descoperim chiar şi printre adolescenţii entuziaşti. Noi îţi oferim ocazia să afli secretele din spatele zâmbetului fericit al actriţei, chiar din „manualul“ ei de viaţă sănătoasă: „The Body Book“.