Red Carpet

Aşa arată pe covorul roşu, aşa apare la plajă! Rita Ora a fost pozată fără sutien în vacanţa din Ibiza

Aşa arată pe covorul roşu, aşa apare la plajă! Rita Ora a fost pozată fără sutien în vacanţa din Ibiza camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

E una dintre cele mai îndrăzneţe cântăreţe! Despre Rita Ora e vorba, cântăreaţa care a apărut recent la plajă fără sutien! Se relaxează în vacanţă la Ibiza!

Are 29 de ani şi o carieră internaţională! Dacă acum ceva vreme o vedeam pe covorul roşu, iată că odată cu pandemia, celebra cântăreaţă are mai mult timp liber pentru viaţa personală. Aşa face că şi-a luat acum o vacanţă. Se distrează în Ibiza alături de prieteni, de iubit. A fost surprinsă de paparazzi în costum de baie, unul minuscul, negru. La un moment dat, cântăreaţa şi-a dat jos chiar şi sutienul. A vrut să se bronzeze fără urme.

Artista de 29 de ani a dezvăluit la un moment dat că încercă să aibă un regim alimentar echilibrat, se gândeşte şi la silueta ei: "Dimineaţa, mănânc două ouă fierte, sparanghel şi jumătate de cană de muesli cu lapte de migdale. La prânz, am de ales între pui sau peşte cu garnitură de legume, iar la cină am peşte cu legume şi jumătate de cartof. Pe lânga toate acestea, am voie şi gustări. Dar nu mănânc pâine şi zahăr. Nu mă înfometez, obişnuiam să fac asta, dar mi-am dat seama că nu mâncatul e problema, ci alegerea unor alimente care îţi fac bine. Fiecare are un organism diferit"

Foto: Profimedia

Modifică Setările