News

Aşa arăta la şase ani. Cine este celebra actriţă, o recunoşti?

de admin

Aşa arăta la şase ani. Cine este celebra actriţă, o recunoşti?

Este celebră, controversată, a jucat în"Beverly Hills 90210", şi, în prezent, are propriul ei reality show. Încă nu ţi-ai dat seama despre cine este vorba? Actriţa în vârstă de 41 de ani a postat zilele trecute pe contul său de socializare o fotografie cu ea, în rolul jucat alături de tatăl său, în The Love Boat.

Deşi avea doar şase ani în fotografia respectivă, Tori Spelling, căci despre ea este vorba, lua primele lecţii de actorie de la un profesor plătit de tatăl său. Pentru a pune în practică cele învăţate, Tori Spelling a avut ocazia să apară în mai multe producţii televizate precum: T.J.Hooker, Fantasy Island, Vega$. Următorul proiect cinematografic a fost chiar"Beverly Hills 90210",rol prin care Tori Spelling a câştigat simpatia multor fani.

În ceea ce priveşte viaţa personală a actriţei, Tori s-a căsătorit în 2004 cu actorul Charlie Shanian, de care s-a separat un an mai târziu. O lună mai târziu de la pronunţarea divorţului oficial ( mai 2006), Tori s-a recăsătorit cu Dean McDermott, bărbatul cu care are patru copii.

Modifică Setările