News

Aşa arată starurile de 51 de ani la Hollywood!

Aşa arată starurile de 51 de ani la Hollywood! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cu sau fără ajutorul chirugului plastician, vedetele trecute de 50 de ani nu îşi arată deloc vârsta! De fapt, unele dintre ele parcă arată mai bine acum decât în tinereţe. Cum e posibil acest lucru?

Te uiţi la chipul lor lipsit de riduri şi nu poţi să nu te întrebi -  au gene bune sau doar medici esteticieni pricepuţi? Pentru că aproape toate divele trecute de 50 de ani par că au descoperit elixirul tinereţii şi mai multe nu! Unele dintre ele au apelat excesiv la tot felul de intervenţii plastice pentru a opri trecerea timpului, pe când altele au tras linia la operaţii estetice, dar totuşi nu refuză câte un tratament de întreţinere sau de rejuvenare din când în când, în momentele esenţiale.

Indiferent de ajutorul la care au apelat, staruri precum Nicole Kidman, Julia Roberts, Pamela Anderson, Toni Braxton, Lauren Hill, Lisa Bonet şi Lauren Graham arată sen-za-ţio-nal! De fapt, niciodată femeile de 51 de ani n-au fost mai atrăgătoare decât acum! Tenul împrospătat, silueta ca trasă prin inel, nu există defect fizic pe care să-l reproşăm divelor mai sus menţionate. Poate doar că Nicole Kidman a cam exagerat cu preocuparea pentru a arăta perfect 24 de ore din 24.

Admiră divele de 51 de ani în galeria foto şi alege-ţi preferata!

 

Modifică Setările