Fashion

Aşa mamă, aşa fiică! Robin Wright şi fiica Dylan, superbe pe covorul roşu la Premiile Emmy

Aşa mamă, aşa fiică! Robin Wright şi fiica Dylan, superbe pe covorul roşu la Premiile Emmy camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu, nu vedeţi dublu! E doar actriţa din House of Cards şi copia sa fidelă, adică fiica Dylan, rezultată din mariajul cu actorul Sean Penn. Cele două s-au prezentat pe covorul roşu al premiilor Emmy. Robin Wright şi Dylan Penn Genetica îşi spune cuvântul! Dylan Frances Penn, fiica actorilor Robin Wright – Sean Penn, este o adevărată frumuseţe! Însoţindu-şi mama pe covorul roşu al Premiilor Emmy, Dylan (26) a stârnit interesul şi laudele tuturor celor din jur. Aşa mamă, aşa fiică! Cele două au purtat ţinute de gală, spectaculoase, cu care au făcut ravagii pe covorul roşu. Robin a purtat, aşadar, o rochie fără bretele semnată de Thierry Mugler, în timp ce Dylan a îmbrăcat o rochie Dolce & Gabbana, care i-a venit ca turnată. Nici n-avea cum să fie altfel, din moment ce fiica lui Sean Penn este un supermodel cunoscut, apărând pe copertele mai multor reviste relevante în lumea modei. Robin (51) şi Dylan (26) Ba mai mult de atât, Dylan are, la cei 26 de ani, şi câteva apariţii pe micile ecrane, demonstrând că a moştenit de la părinţii ei şi talent actoricesc, pe lângă trăsăturile fizice remarcabile. Totuşi, duminică noapte, Dylan a fost prezentă la Premiile Emmy doar pentru a-şi susţine mama. ”Sunt fericită să fiu aici, să fiu partenera ei. Sunt mereu mândră de ea. E cea mai tare”, a declarat Dylan despre mama sa.

Robin a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună interpretare a unei actriţe în rol principal, într-un serial dramatic”,  pentru impecabila prestaţie din serialul „House of Cards”, însă, din păcate, a pierdut trofeul în faţa lui Elizabeth Moss, actriţa din ”The Handmaid`s Tale”.

Haideţi să vedem mai multe imagini cu fiica actorilor Sean Penn şi Robin Wright!

Modifică Setările