News

Aşa mamă, aşa fiică! Rumer Willis, pe urmele mamei sale

Aşa mamă, aşa fiică! Rumer Willis, pe urmele mamei sale

De fapt, criticii fiicei de 28 de ani a lui Demi Moore nu se pot hotărî dacă tânăra o copiază pe celebra sa mamă ori pe... Kylie Jenner. Noul look... nu e unul prea fericit. Cert este că Rumer Willis nu prea mai seamănă cu ea. Iar asta după o serie de intervenţii, cu precă­dere injecţiile care i-au mărit atât de tare buzele, încât invitaţii la inaugurarea unui hotel din New York aproape că n-au mai recunoscut-o. Rumer nu a ascuns niciodată faptul că e foarte deschisă când vine vorba de operaţiile estetice. „Nu ştiu de ce în Hollywo­od oamenii sunt obsedaţi să ascundă lucruri“, a declarat ea. „Dacă de la cupa A la sutien, apari dintr-odată cu cupa D, oamenii ştiu. Consider că trebuie să-ţi asumi orice schimbare vrei să-ţi faci, să nu-ţi fie ruşine, să nu consideri că trebuie să-ţi ceri scuze pentru ceea ce eşti sau în ce te transformi. Iar dacă eu voi deci­de să-mi fac o schimbare, e pentru că m-am gândit foarte bine. Iar dacă mă va face să mă simt mai bine, nu am de ce să-mi fie ruşine“, a spus Rumer, care, desigur, era şi greu să aibă o altă opinie de vreme ce a crescut alături de o mamă care s-ar putea numi una dintre regi­nele intervenţiilor estetice.

Acum doi ani, Demi bifase în­treaga gamă de in­tervenţii la nivelul feţei: filler Sculp­tra, injecţii Resty­lane în buze, botox, implanturi în obraji, peeling. De fapt, Demi este o adevărată „plasti­copedie“, dacă ne gândim şi la restul operaţiilor estetice fă­cute mai jos de gât... Liposucţie pe bur­tă şi coapse, augmentare de sâni, intervenţie pentru pielea căzută a genunchilor...

Ea a dat tonul. La 54 de ani, mama Demi are o colecţie de intervenţii estetice.

Aşadar, Rumer are cu cine să semene. Sin­dromul Moore se răspândeşte în familie. Iar asta mai ales pe post de remediu contra ne­mulţumirilor în viaţa personală şi înlocuitor al satisfacţiei în carieră, aşa cum a fost cazul lui Demi. Şi cum e acum şi al lui Rumer, căci, după câteva încercări în film, unica cea mai mare realizare recentă a sa este participarea în 2015 la Dancing with the Stars, ocazie cu care a şi declarat că are o mare problemă cu încrederea în sine. Şi că repetiţiile pen­tru show-ul dansant au mai ajutat-o cât de cât să depăşească aceas­tă problemă. Dacă la toate acestea adăugăm şi problema concurenţei – adică fiicele din celelalte clanuri celebre, precum Kylie Jenner, rezultă... nişte buze cam ca cele ale lui Rumer din poză. Oare să ne aşteptăm acum la un concurs de transformări între surorile Willis (să nu le ui­tăm pe Scout şi Tallulah!) aşa cum fac Karda­shiencele? „Dacă mă face să mă simt bine, nu am de ce să-mi fie ruşine“, spune Rumer, nu-i aşa? Păi, şi aceste buze de peşte te fac să te simţi bine?

Modifică Setările