News

Aşa NU! Mariah Carey, purtând cea mai scurtă şi mulată rochie!

Aşa NU! Mariah Carey, purtând cea mai scurtă şi mulată rochie!

Weekendul trecut a fost motiv de dublă-sărbătoare în familia cântăreţei Mariah Carey. Pe lângă faptul că artista sărbătorit, alături de alţi catolici, Paştele, sâmbătă, cântăreaţa a fost în centrul atenţiei în cadrul unei petreceri fastuoase organizate cu ocazia aniversării sale. Şi-a sărbătorit ziua printr-o petrecere fastuoasă Mariah Carey a împlinit sâmbătă 46 de ani, şi, evident, a vrut să marcheze evenimentul în stilului ei. Adică, cu şampanie din belşug, foc de artificii, şi tot ce-ncape în imaginaţie atunci când vine vorba de extravaganţă şi somptuozitate.

Însă nu preţiozitatea petrecerii a epatat, ci, mai degrabă, ţinutele pe care Mariah a ales să le poarte în seara respectivă. Vorbim despre două rochii argintii, extrem de decoltate şi de scurte.

Nişte outfituri prea îndrăzneţe, am spune noi, care riscau să dezvăluie, în orice moment, mai mult decât era cazul.

mariah-carey-rochie
Una dintre ţinutele pe care le-a purtat în seara respectivă

Adică, e clar că artista a pierdut considerabil din kilogramele pe care le afişa vara trecută, însă, cu siguranţă, nu suficiente încât să îmbrace astfel de ţinute.

a doua rochie
A doua ţinută purtată de ziua ei

Una dintre ele, de exemplu, avea un decolteu ameţitor, care lăsa, însă, prea mult la vedere. Ştim cu toţii doar că less is more... din păcate, nu şi Mariah! Iar cealaltă ţinută, ei bine, era în stilul primei, doar că mult prea scurtă...

Voi ce spuneţi, s-a îmbrăcat potrivit sau nu?

Modifică Setările