News

Aşa tată, aşa fiu. Băiatul cel mare a lui David Beckham este copia fidelă a fostului fotbalist

Aşa tată, aşa fiu. Băiatul cel mare a lui David Beckham este copia fidelă a fostului fotbalist camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Dacă fostul fotbalist l-a adus pe teren pe Brooklyn  la meciul de retragere din cariera sa, iată că şi acum, după 4 ani, starul în vârstă de 41 de ani şi fiul major petrec ceva timp de calitate, iar această echipă tată- fiu pare să se bucure de ocazia de a urmări un meci important de fotbal. La cea mai recentă apariţie publică, ieri seară, David Beckham şi fiul său cel mare, Brooklyn, şi-au potrivit outfiturile, fiind surprinşi în tribuna oficială la meciul Manchester United cu Chelsea.

Să nu mai punem la socoteală faptul că băiatul cel mare al lui David şi al Victoriei seamană din ce în ce mai mult cu celebrul său tată şi, pe lângă această asemânare izbitoare, au şi un stil vestimentar aparte. De data aceasta, cei doi au purtat acelaşi gen de şapcă britanică în carouri, de inspiraţie vintage.

Brooklyn Beckham a împlinit 18 ani luna aceasta, iar David este foarte mândru de el. Nu este de mirare, căci îi seamănă leit şi mai împărtăşesc şi aceleaşi pasiuni. În ultima vreme, cei doi petrec foarte mult timp împreună şi uneori chiar se îmbracă la fel, iar Beckham pare un tată modern, pe cinste. De ziua lui Brooklyn, pe 4 martie, David a scris pe reţelele de socializare un mesaj foarte frumos în cinstea mândreţii sale de băiat: "Brooklyn s-a transformat din copilul frumos, într-un tânar chipeş, politicos şi cu iniţiativă... Sunt mândru de ceea ce a devenit."

Foto: Instagram David Beckham/ Brooklyn Beckham, Getty Images

Modifică Setările