Muzica

Ascultă ce melodie va cânta George Michael la nunta regală!

George Michael a dezvăluit că melodia pe care o va interpreta la nunta prinţului William cu Kate Middleton este un cover al piesei "You and I", cântată iniţial de Stevie Wonder în 1972.

Interpretul în vârstă de 47 de ani, fost prieten apropiat al prinţesei Diana, i-a încurajat pe fanii săi să descarce gratuit de pe internet această piesă.

"Melodia se numeşte «You and I». A fost scrisă în 1972 şi înregistrată tot în 1972 de minunatul domn Stevie Wonder", a declarat Michael la emisiunea "Piers Morgan Tonight" de la CNN. George Michael a reuşit să înregistreze melodia într-o săptămână.

Comentarii

Articole asemănătoare

Portret regal. Fotografiile oficiale de după botezul Prinţesei Charlotte

Royals

Portret regal. Fotografiile oficiale de după botezul Prinţesei Charlotte

La patru zile de la botezul noii venite în familia regală, micuţa Charlotte Elizabeth Diana, Casa Regală britanică a dat publicităţii fotografiile oficiale realizate de legendarul Mario Testino, fotograful preferat al Prinţesei Diana, după eveniment.

News

Părinţii lui Kate Middleton au un nou job regal. Află despre ce este vorba!

Ducele şi Ducesa de Cambridge pot răsufla uşuraţi acum că au găsit oamenii ideali pentru a se ocupa de îngrijirea casei lor din Norfolk. Însă, nu putem să nu recunoaştem că ne-au surprins prin decizia lor.