Spectacole

Ascultă-l pe Kevin Costner live la Bucureşti

Ascultă-l pe Kevin Costner live la Bucureşti

Actorul american va urca pe scena clubului Tribute din Capitală şi va susţine un recital live împreună cu trupa sa, Modern West.

Deşi şi-a construit o carieră în actorie, Kevin Costner nu şi-a uitat nici pasiunea pentru muzică, însă Kevin a hotărât să-i dedice mai mult tip abia dupa ce soţia lui, Christine Baumgarter, l-a încurajat în numeroase rânduri că poate să facă o figură frumoasă şi în calitate de artist.

După trei ani de înregistrări şi de muncă continuă în studio, în anul 2008 a fost lansat albumul „Untold Thruts”, care a ajuns pe locul 65 în Billboard Top Country Albums şi pe locul 35 în Top Heatseekers Chart.

Alături de trupa sa, Modern West, Kevin Costner promite un show de senzaţie în Club Tribute, luni, 12 decembrie, începând cu ora 20.00. Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: „Untold Truths” (2008) şi „Turn It On” (2010). Printre hiturile pe care Costner le va cânta LIVE se numără "Superman 14", "Long Hot Night" sau "Backyard".

Acesta este al doilea concert pe care Kevin Costner îl susţine în România, dupa cel din 2009 de la Arad. Kevin Costner nu este însă străin de ţara noastră, el aflându-se la Bucureşti de câteva săptămâni pentru filmările la mini-seria tv "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de televiziunea History Channel.

„Este o mare onoare pentru noi să-l avem invitat în Club Tribute pe Kevin Costner şi pe trupa lui, Modern West. Acest eveniment continuă, la un nivel superior, pasiunea şi devotamentul nostru pentru evenimente de calitate. Mulţumesc sponsorilor care au făcut posibil acest eveniment”, declară Dan Cociş, manager şi acţionar la Club Tribute.


Concertul lui Kevin Costner de la Bucureşti va începe la ora 20.00, iar publicul va avea acces în Club Tribute începând cu ora 18.00. Biletele pot fi cumpărate de la Club Tribute joi, vineri şi luni între orele 10.00-18.00. Numărul locurilor este limitat, iar preţul unui bilet este de 150 RON.

Concertul lui Kevin Costner este organizat cu sprijinul Castel Film şi Fabrica Dada.

Comentarii

Articole asemănătoare

Spectacole

Cum vrea să fie primit Joe Cocker la Bucureşti?

Artistul va susţine un concert excepţional duminică, la Sala Palatului, aşa că organizatorii au pus la punct ultimele detalii pentru ca şederea acestuia la Bucureşti să fie cât mai confortabilă.

Spectacole

B'EstFest - Programul concertelor, pe ore

Evenimentul se află la cea de-a şaptea ediţie, fiind organizat în perioada 5 – 7 iulie în B’ESTFEST Park din Tunari. Porţile festivalului se vor deschide publicului vineri începând cu ora 17.00.

Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

Spectacole

Energie şi emoţie pe ritmuri Bere Gratis

14 ani de carieră, zeci de piese şi un nou album, pe scurt, Bere Gratis şi un concert aniversar bine primit de fani, care a avut loc pe 19 noiembrie, la TNB.

Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

Spectacole

Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

Celebrul artist de origine maghiară, care şi-a câştigat renumele de “cel mai rapid pianist din lume”, va concerta astăzi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de alţi 100 de artişti invitaţi în spectacol.

Madonna, huiduită pentru că i-a făcut campanie lui Obama

Gossip

Madonna, huiduită pentru că i-a făcut campanie lui Obama

Regina Pop a fost fluierată minute în şir pentru că şi-a permis, în timp unui concert susţinut în New Orleans, să-I îndemne pe spectatori să-l voteze pe Obama.

Spectacole

VIDEO Depeche Mode, din nou la Bucureşti

La trei ani de la concertul anulat de la Bucureşti, trupa britanică promite să se revanşeze faţă de fanii români, revenind pe stadionul naţional din Capitală cu un megashow şi cu un album nou.

Havasi readuce furtuna muzicală la Sala Palatului

Spectacole

Havasi readuce furtuna muzicală la Sala Palatului

Cel mai rapid pianist din lume revine la Bucureşti pe scena Sălii Palatului pentru un nou spectacol grandios, în care publicul va putea reasculta live impresionanta melodie „The Storm“.

Spectacole

BZN, la Bucureşti

La cererea fanilor români care nu au reuşit să o asculte live la ultima vizită în România, cea mai populară trupă olandeză revine în România pe 28 octombrie, la Sala Palatului.

FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

Spectacole

FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.