Case Regale

Asemănările emoţionante dintre Kate Middleton şi Prinţesa Diana

Asemănările emoţionante dintre Kate Middleton şi Prinţesa Diana

În anii ’80-’90, Prinţesa de Wales era cea care atrăgea toate privirile, iar astăzi Ducesa de Cambridge şi, de fapt, soţia fiului Dianei este în centrul atenţei presei şi a publicului. Iar pe cele două membre marcante ale familiei regale britanice le leagă mai multe lucruri decât ne-am fi imaginat!

La prima vedere, pare că cele două nume sonore din familia regală britanică nu au multe în comun – Diana s-a născut şi a crescut aristocrată, s-a măritat de tânără şi a creat destul de multă vâlvă la Palat cu stilul ei de viaţă nonconformist, pe când Kate provine dintr-o familie din pătura medie britanică şi nu este implicată în scandaluri mediatice răsunătoare. Cu toate astea, cele două regalităţi au mai multe lucruri comune decât ne-am fi gândit!

Le-a fost dat să devină Regine  

Din moment ce s-au măritat amândouă cu prinţi moştenitori ai tronului britanic, atât Diana, cât şi Kate au devenit automat viitoare regine consoarte ale Marii Britanii. Totuşi, doarece soţii lor deţineau titluri diferite în momentul nunţii (adică Charles era primul în linia succesorală la tron, iar William abia al treilea), Diana a devenit Prinţesă de Wales, iar Kate este Ducesă de Cambridge.

Modifică Setările