News

Ashley Olsen s-a despărţit de iubitul în vârstă! Care e motivul?

Ashley Olsen s-a despărţit de iubitul în vârstă! Care e motivul?

Ashley, sora geamănă a lui Mary-Kate Olsen, se iubea, de cinci luni, cu un bărbat mai în vârstă decât ea cu 28 de ani, pe nume Richard Sachs. Cei doi s-au afişat deseori împreună, iar relaţia lor părea una stabilă. Iată, însă, că iubirea lor a ajuns la sfârşit. Ce s-a întâmplat între cei doi iubiţi? S-au despărţit după 5 luni petrecute împreună Asemenea surorii ei gemene, care este căsătorită cu un bărbat mult mai în vârstă, Ashley (30) îşi găsise fericirea în braţele unui om de afaceri în vârstă de 58 de ani. Şi deşi totul părea ca merge ca la carte, cei doi au ajuns la despărţire. De ce?

Potrivit unor surse din anturajul actriţei, aceasta ar fi simţit că relaţia nu o să aibă un viitor, motiv pentru care a decis să pună punct şi să se dedice carierei sale de designer, pe care o dezvoltă alături de fratele şi surorile sale, Elizabeth şi Mary-Kate.

Elizabeth Olsen (centru), Mary-Kate şi Ashley Olsen lucrează la o nouă linie vestimentară

Totuşi, se pare că cei doi foşti sunt prietenoşi şi-ncă petrec destul de mult timp împreună. De altfel, Ashley şi Richards au fost văzuţi împreună pe 12 martie, când au luat masa într-un restaurant chinezesc din New York, iar gesturile lor trădau sentimentele pe care încă le mai au unul pentru celălalt.

În trecut, Ashley s-a iubit cu: Bennett Miller (2014 - 2015), David Schulte (2013 - 2014), Lance Armstrong (2007), Greg Chait (2005 - 2007), Scott Sartiano (2004 - 2005) şi Matt Kaplan (2001 - 2004). S-a zvonit şi că-n 2012 ar fi avut o legătură amoroasă cu Johnny Depp, iar în 2005 cu Jared Leto. Aceste zvonuri, însă, n-au fost niciodată confirmate.

Pe de altă parte, sora ei geamănă, Mary-Kate, este pregătită să devină mamă alături de soţul Olivier Sarkozy.

Modifică Setările