Gossip

Ashton Kutcher a înşelat-o pe Mila Kunis? Mare scandal în familia artistului!

Ashton Kutcher a înşelat-o pe Mila Kunis? Mare scandal în familia artistului!

Ashton Kutcher

În weekend, o publicaţie străină a relatat că Ashton Kutcher a înşelat-o pe soţia sa, actriţa Mila Kunis, cu o tânără brunetă, a cărei identitate e necunoscută. Surpriza? Actorul n-a lăsat lucrurile aşa şi a luat o poziţie oficială, prin intermediul contului său de Twitter. Mila şi Ashton au împreună doi copii

Ashton Kutcher a fost surprins la sfârşitul lunii trecute urcând la bordul unui avion privat alături de o tânără domnişoară, cu care a şi sosit la aeroport. După cum era de aşteptat, presa de scandal, mai exact publicaţia „Star”, care a intrat în posesia fotografiilor obţinute de un paparazzo vigilent, a speculat că bruneta în cauză este, de fapt, amanta lui Ashton, cu care acesta a plecat într-o escapadă amoroasă.

Ei bine, conştient de impactul acestei informaţii apărute în presă, Ashton a ţinut să ia măsuri, preferând să spună adevărul chiar el. Actorul în vârstă de 39 de ani a precizat public, prin intermediul contului lui de Twitter, că femeia în cauză era o verişoară, nicidecum vreo femeie cu care a plecat el în vacanţă. ”Ar fi trebuit să o auziţi pe Mila cât de supărată era că am petrecut ziua cu verişoara noastră. Îmi pare rău, mătuşă Jodie pentru lipsa de integritate a acestor publicaţii”, a menţionat Ashton.

Ashton Kutcher a fost căsătorit 6 ani cu Demi Moore

Amintim că Ashton şi Mila sunt împreună din 2015, anul trecut ajungând şi la altar. Cei doi au o fetiţă şi un băieţel, Wyatt şi Dmitri. Anterior, Ashton a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în urma unor zvonuri privind infidelitatea actorului.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ashton Kutcher, infidel în relaţia cu Mila Kunis?

Mila kunis şi logodnicul său Ashton Kutcher au devenit părinţii unei fetiţe la sfârşitul lunii septembrie, anul acesta. La o lună de la fericitul eveniment, iată că deja au apărut zvonuri privind infidelitatea lui Ashton. Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani