Gossip

Ashton Kutcher a înşelat-o pe Mila Kunis? Mare scandal în familia artistului!

Ashton Kutcher a înşelat-o pe Mila Kunis? Mare scandal în familia artistului!

Ashton Kutcher

În weekend, o publicaţie străină a relatat că Ashton Kutcher a înşelat-o pe soţia sa, actriţa Mila Kunis, cu o tânără brunetă, a cărei identitate e necunoscută. Surpriza? Actorul n-a lăsat lucrurile aşa şi a luat o poziţie oficială, prin intermediul contului său de Twitter. Mila şi Ashton au împreună doi copii Ashton Kutcher a fost surprins la sfârşitul lunii trecute urcând la bordul unui avion privat alături de o tânără domnişoară, cu care a şi sosit la aeroport. După cum era de aşteptat, presa de scandal, mai exact publicaţia „Star”, care a intrat în posesia fotografiilor obţinute de un paparazzo vigilent, a speculat că bruneta în cauză este, de fapt, amanta lui Ashton, cu care acesta a plecat într-o escapadă amoroasă.

Ei bine, conştient de impactul acestei informaţii apărute în presă, Ashton a ţinut să ia măsuri, preferând să spună adevărul chiar el. Actorul în vârstă de 39 de ani a precizat public, prin intermediul contului lui de Twitter, că femeia în cauză era o verişoară, nicidecum vreo femeie cu care a plecat el în vacanţă. ”Ar fi trebuit să o auziţi pe Mila cât de supărată era că am petrecut ziua cu verişoara noastră. Îmi pare rău, mătuşă Jodie pentru lipsa de integritate a acestor publicaţii”, a menţionat Ashton.

Ashton Kutcher a fost căsătorit 6 ani cu Demi Moore

Amintim că Ashton şi Mila sunt împreună din 2015, anul trecut ajungând şi la altar. Cei doi au o fetiţă şi un băieţel, Wyatt şi Dmitri. Anterior, Ashton a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în urma unor zvonuri privind infidelitatea actorului.

Modifică Setările