News

Ashton Kutcher a vrut să-şi doneze inima! Fratele său geamăn, care era grav bolnav, ar fi fost salvat, iar actorul ar fi murit

Ashton Kutcher a vrut să-şi doneze inima! Fratele său geamăn, care era grav bolnav, ar fi fost salvat, iar actorul ar fi murit

Nu multă lume ştie că Ashton Kutcher are un frate geamăn, iar şi mai puţini sunt cei care au aflat că actorul a vrut să-şi dea viaţa pentru fratele său atunci când ei aveau doar 13 ani.

Întreaga poveste a fost făcută public recent de Michael, fratele geamăn al lui Ashton Kutcher, care a afirmat că astăzi se află în viaţă datorită unui transplant şi că primul care s-a oferit să-şi dea viaţa pentru ca el să fie salvat a fost chiar celebrul lui frate.

Potrivit presei din Marea Britanie, fratele geamăn al lui Ashton Kutcher a fost prezent în urmă cu doar câteva zile la o întâlnire cu elevii liceului din Ottumwa, statul Iowa, iar acolo a afirmat că în luna decembrie s-au împlinit 27 de ani de la transplantul care i-a salvat viaţa.

Michael Kutcher, care în prezent are 40 de ani şi un copil în vârstă de 14 ani, a dezvăluit că Ashton Kutcher a fost devastat când a aflat că el a fost diagnosticat cu o afecţiune cerebrală gravă şi cu o boală a inimii, cardiomiopatie virală, iar primele cuvinte ale lui Ashton au fost că vrea să-i cedeze inima lui Michael.

„Nu-mi găsesc cuvintele. Este o conexiune pe care nu pot să o explic. Este o onoare, o apreciere şi o iubire profundă pentru o persoană care ar sacrifica totul pentru tine“, a spus Michael Kutcher despre fraetle lui şi despre gestul pe care acesta l-a făcut.

Modifică Setările