News

Ashton Kutcher a depus oficial actele de divorţ

de admin

După un an de separare faţă de soţia sa, Ashton a depus, în sfârşit, actele de divorţ vineri, motivând cu diferenţe ireconciliabile.

Despărţirea dintre cei doi a apărut după ce actorul de 34 de ani ar fi înşelat-o pe Demi Moore – care a suferit apoi o serioasă cădere psihică, dar niciunul nu a luat decizia de a divorţa.

Poate că noua relaţie amoroasă cu Mila Kunis l-a convins pe starul din „Doi bărbaţi şi jumătate‟ să se despartă oficial de Demi, cu care a petrecut şase ani de zile, înaintând actele de divorţ vineri, în Los Angeles. Halal cadou de Sărbători!

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ashton Kutcher şi Mila Kunis fac nunta în septembrie?

O ceremonie în St.Tropez şi o lună de miere în spaţiu – acestea ar fi pregătirile la care se gândesc cei doi actori îndrăgostiţi, potrivit presei străine. Şi dacă e adevărat, înseamnă că starul

News

Demi Moore s-a împăcat cu fiica ei

După luni de zile în care Rumer Willis, fiica de 24 de ani a actriţei, s-a înstrăinat de mama ei, iată că paparazzi le-au surprins petrecând timp împreună.

Gossip

Mila Kunis şi Demi Moore, întâlnire în secret?

Se pare că focoasa iubită a lui Ashton Kutcher vrea să lămurească lucrurile o dată pentru totdeauna cu fosta soţie a actorului, dorindu-şi o întâlnire privată cu ea.

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

News

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

Cu toate că s-au separat de mai bine de un an, cei doi actori n-au semnat încă actele de divorţ. Ce-i reţine? Neînţelegerile în privinţa banilor, care ameninţă să stârnească un scandal de proporţii.

Gossip

Demi Moore, devastată de idila lui Kutcher

Se pare că celebra actriţă suferă enorm din cauza faptului că fostul ei partener şi-a găsit atât de repede consolarea în braţele altei femei, după despărţirea lor.

News

Demi Moore, izolată complet

Actriţa de 49 de ani se străduieşte să revină pe linia de plutire recurgând la măsuri radicale, se pare chiar la îndemnul lui Ashton Kutcher

News

Demi Moore, internată de urgenţă

Ieri seară, actriţa a fost dusă cu ambulanţa la spital, în urma unui apel de urgenţă la 911 făcut din locuinţa ei la ora 23.00. Ce i s-a întâmplat vedetei care, în ultimele săptămâni, a şocat lumea cu lookul său tot mai fragil?

Gossip

Demi Moore se mută cât mai departe de Ashton Kutcher

Ca să evite o întâlnire nedorită cu fostul ei soţ, Ashton Kutcher, dar şi pentru că Los Angelesul a devenit prea mic pentru ea, Demi Moore a decis să se refugieze