News

Ashton Kutcher, despre fratele bolnav: "De fiecare dată când îmi părea rău pentru el, îl desconsideram!"

Ashton Kutcher, despre fratele bolnav: "De fiecare dată când îmi părea rău pentru el, îl desconsideram!"

ST. PAUL, MN - JULY 28: Michael Kutcher and brother Ashton Kutcher walk the red carpet before the 2013 Starkey Hearing Foundation's "So the World May Hear" Awards Gala on July 28, 2013 in St. Paul, Minnesota. (Photo by Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation)

Actorul în vârstă de 39 de ani pe care-l ştim, mai recent, din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, este un tip foarte emotiv când vine vorba despre familia sa. Puţini ştiu că Ashton Kutcher are un frate geamăn, Michael, care s-a născut cu paralizie cerebrală şi care a fost nevoit să facă şi un transplant de inimă pe când el şi Ashton erau mici. Gemenii Michael şi Ashton Kutcher în 2013 Într-un discurs ţinut la centrul Ron Pearson, din Iowa, acolo unde a primit trofeul Robert D. Ray Pillar of Character, Ashton a vorbit despre fratele său geamăn, care nu este şi identic.

"M-am născut frate geamăn şi din momentul în care am venit pe lumea asta a trebuit să împart lucrurile cu cineva. Am împărţit fiecare zi de naştere, fiecare Crăciun, propriul dormitor, hainele, am împărţit tot ce am avut pe lumea asta şi nu am ştiut cum este să fie altfel. L-am avut întotdeauna pe fratele meu cu mine. Fratele meu s-a născut cu paralizie cerebrală şi m-a învăţat că să iubesc oamenii nu este o alegere şi că oamenii nu sunt creaţi chiar egal. Pe măsură ce-am crescut, o perioadă îndelungată m-am simţit prost din cauza asta, din cauza diferenţelor dintre noi. Dar fratele meu m-a mai învăţat că el are calităţi pe care eu nu le am. Calităţi extraordinare pe care eu nu le am şi, de fiecare dată când îmi părea rău pentru el, în desconsideram, de fapt. El m-a învăţat asta."

Soţul Milei Kunis a vorbit despre fratele lui deoarece acesta, spune el, este una dintre persoanele speciale care l-au ajutat să devină, astăzi, cine este.

Pe lângă Michael, Ashton mai are o soră mai mare, Tausha, în vârstă de 42 de ani şi, la rândul ei, actriţă.

Modifică Setările