News

Ashton Kutcher, gol în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Ashton Kutcher, gol în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Actorul a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, apărând dezbrăcat în timpul show-ului televizat realizat de Ellen DeGeneres.

De când Charlie Sheen a părăsit „Doi bărbaţi şi jumătate“, producătorii serialului tot încearcă să găsească noi metode de sporire a audienţei care să asigure continuarea show-ului televizat. Un prim pas a fost să-l coopteze în distribuţie pe Ashton Kutcher, despre care se ştie că ar avea lipici la publicul feminin. Iar dacă tot au pus mâna pe o astfel de „captură“, producătorii s-au gândit să se folosească din plin de sex-appeal-ul actorului, aşa că au hotărât să treacă la o promovare agresivă a serialului, avându-i pe afiş pe cei trei protagonişti dezbrăcaţi.

Mai mult, deunăzi, Ashton Kutcher a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“. El a apărut dezbrăcat la emisiunea lui Ellen DeGeneres, pentru a-şi demonstra dezinhibiţia şi masculinitatea şi pentru a le arăta tuturor scepticilor că da, este pregătit să-l înlocuiască cu brio pe Sheen.

Potrivit unei surse citate de agenţia WENN, Kutcher era îmbrăcat la început într-un halat de baie, iar când Ellen l-a întrebat dacă este pregătit pentru serial, Kutcher s-a dezbrăcat şi a zis:„Sunt gata!. „Ai văzut reclama pentru serial? Primeşte multă atenţie. Aşa că m-am gândit ca de acum încolo să fac totul dezbrăcat. Orice o fi“, a spus actorul, referindu-se la un promo în care el şi colegii săi de serial, Jon Cryer şi Angus T. Jones sunt acoperiţi în zona mediană de un afiş cu numele serialului.

Cât despre DeGeneres, despre care se ştie că preferă femeile, fiind chiar căsătorită cu frumoasa Portia DeRossi, aceasta părea totuşi impresionată de dotările fizice ale lui Kutcher.

Primul episod cu Kutcher din „Doi bărbaţi şi jumătate“ se va difuza în SUA pe 19 septembrie.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările