News

Ashton Kutcher, gol în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Ashton Kutcher, gol în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Actorul a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, apărând dezbrăcat în timpul show-ului televizat realizat de Ellen DeGeneres.

De când Charlie Sheen a părăsit „Doi bărbaţi şi jumătate“, producătorii serialului tot încearcă să găsească noi metode de sporire a audienţei care să asigure continuarea show-ului televizat. Un prim pas a fost să-l coopteze în distribuţie pe Ashton Kutcher, despre care se ştie că ar avea lipici la publicul feminin. Iar dacă tot au pus mâna pe o astfel de „captură“, producătorii s-au gândit să se folosească din plin de sex-appeal-ul actorului, aşa că au hotărât să treacă la o promovare agresivă a serialului, avându-i pe afiş pe cei trei protagonişti dezbrăcaţi.

Mai mult, deunăzi, Ashton Kutcher a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“. El a apărut dezbrăcat la emisiunea lui Ellen DeGeneres, pentru a-şi demonstra dezinhibiţia şi masculinitatea şi pentru a le arăta tuturor scepticilor că da, este pregătit să-l înlocuiască cu brio pe Sheen.

Potrivit unei surse citate de agenţia WENN, Kutcher era îmbrăcat la început într-un halat de baie, iar când Ellen l-a întrebat dacă este pregătit pentru serial, Kutcher s-a dezbrăcat şi a zis:„Sunt gata!. „Ai văzut reclama pentru serial? Primeşte multă atenţie. Aşa că m-am gândit ca de acum încolo să fac totul dezbrăcat. Orice o fi“, a spus actorul, referindu-se la un promo în care el şi colegii săi de serial, Jon Cryer şi Angus T. Jones sunt acoperiţi în zona mediană de un afiş cu numele serialului.

Cât despre DeGeneres, despre care se ştie că preferă femeile, fiind chiar căsătorită cu frumoasa Portia DeRossi, aceasta părea totuşi impresionată de dotările fizice ale lui Kutcher.

Primul episod cu Kutcher din „Doi bărbaţi şi jumătate“ se va difuza în SUA pe 19 septembrie.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Familia Clinton, într-un selfie după modelul celui de la premiile Oscar

News

Familia Clinton, într-un selfie după modelul celui de la premiile Oscar

Fostul preşedinte american, Bill Clinton, soţia sa, Hillary, şi fiica lor, Chelsea, au apărut într-un selfie realizat de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel, în timpul unui congres organizat în Arizona.

Gossip

Demi Moore trece în extrema cealaltă

După ce s-a iubit numai cu tineri, iar unul dintre ei, actorul Ashton Kutcher, a părăsit-o după mai mulţi ani de căsnicie, actriţa s-a săturat de „puştii imaturi“ şi-şi doreşte o relaţie cu un om responsabil.

News

Angus T. Jones renunţă la rolul lui Jake din "Doi bărbaţi şi jumătate"

Actorul Angus T. Jones, interpretul personajului Jake Harper din serialul de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate", a renunţat la rolul care l-a făcut celebru, întrucât doreşte să îşi continue şcoala. Anunţul a fost făcut de Ashton Kutcher, colegul său

Drew Barrymore trece la cratiţă

News

Drew Barrymore trece la cratiţă

De când e mămică, actriţa are tot mai multe preocupări casnice, în principal legate de bucătărie. Iar, mai nou, are în plan să realizeze o emisiune televizată cu tematică gastronomică.

Gossip

Ashton Kutcher şi Mila Kunis pleacă în Bali

Cu gândul doar la romantism şi la intimitate maximă, cei doi tineri vor să scape, măcar pentru câteva zile, de vigilenţa paparazzilor şi să-şi trăiască idila într-un cadru îndepărtat şi exotic.