Gossip

Ashton Kutcher îi interzice Milei Kunis să joace cu Scott Eastwood. De ce?

Ashton Kutcher îi interzice Milei Kunis să joace cu Scott Eastwood. De ce?

Din categoria ce lucruri ciudate se mai întâmplă pe la Hollywood aflăm că Ashton Kutcher i-a cerut soţiei sale, actriţa Mila Kunis, să nu accepte să joace alături de colegul lor de breaslă, actorul Clint Eastwood. Dar de ce are, oare, Ashton o cerinţă atât de bizară? Ashton nu e de acord ca Mila să joace cu Scott Eastwood Mila Kunis e dornică să se întoarcă pe platourile de filmare, acum că au trecut deja patru luni de când l-a adus pe lume pe al doilea copil al cuplului, un băieţel pe nume Dimitri. Totuşi, se pare că soţul ei nu e dispus s-o ”lase” să joace în orice sau cu oricine. Potrivit unei surse din anturajul celor doi actori, Mila ar fi primit, recent, un scenariu care chiar i-a plăcut, dar la care ar fi fost nevoită să joace cu Scott Eastwood, ceea ce nu era deloc pe placul lui Ashton. De ce?

Ei bine, ne amintim cu toţii că, la un moment dat, în mariajul cu Demi Moore, Ashton a călcat strâmb.  Culmea e că femeia cu care actorul a înşelat-o pe soţia sa era nimeni alta decât iubita – de pe atunci – a actorului Scott Eastwood, o tânără pe nume Sara Leal. ”Ashton s-a culcat cu una dintre fostele mele iubite, care, la acea vreme, era actuală. Cred că a fost lucru ce i-a despărţit pe Ashton şi Demi”, spunea Scott pentru o emisiune televizată, recent.

Ashton a înşelat-o pe Demi cu iubita lui Scott Eastwood

Aşadar, Ashton se teme ca Scott să nu-i întoarcă ”favorul” şi să se dea la mama copiilor lui, actriţa Mila Kunis. ”Ashton ar prefera ca Mila să nu aibă de-a face cu el. Mila i-a spus că se poartă prosteşte, însă cum şi ea l-a rugat să nu joace cu diverse persoane, înţelege.”, a povestit un apropiat de-al cuplului.

Modifică Setările