News

Ashton Kutcher, implicat într-o crimă!

de admin

Ashton Kutcher, implicat într-o crimă!

Actorul ascunde o dramă: cea a morţii fostei lui iubite, Ashley Ellerin, care a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuţit în casa ei din Los Angeles. Cazul a ajuns acum în fază de proces, iar Kutcher este aşteptat la tribunal

Pentru Ashton, moartea lui Ashley (foto jos), care pe-atunci avea 22 de ani, a fost un şoc teribil. Tânăra a fost omorâtă pe 21 februarie 2001, de către Michael Thomas Gargiulo (foto jos), care locuia în apropiere de ea şi care a intrat peste ea în casă, în timp ce făcea duş, înjunghiind-o de 47 de ori. După Ashley, au urmat patru victime, dar poliţiştii suspectează că Gargiulo a omorât cel puţin 12 femei - şi că dâra lui de sânge a început încă din Chicago, unde a trăit înainte de a se muta în Los Angeles.

Criminalul în serie a fost arestat în 2008, după ce poliţia a găsit probe ADN în apartamentul din Santa Monica al lui Michelle Murphy, care supravieţuise unui atac al lui Gargiulo în luna aprilie a acelui an. Acum, psihopatul va fi judecat, iar Ashton Kutcher este aşteptat să depună mărturie. Actorul a vorbit foarte rar despre acest incident. El a povestit că în acea seară de 21 februarie ar fi trebuit să se vadă cu Ashley, dar nu reuşiseră. Apoi el o sunase de două ori, iar ea nu răspunsese. Astfel, Ashton, care pe-atunci avea 23 de ani, s-a dus la ea acasă - dar cum nimeni nu a răspuns la sonerie, a privit pe geam şi a văzut o pată mare roşie care a presupus că era vin. Şi-a închipuit atunci că Ashley se supărase că nu se văzuse cu el şi se răzbunase, distrându-se la ea acasă. Ashton a plecat atunci fără să ştie că fata de 22 de ani zăcea moartă în casa ei. 14 ani mai târziu, starul trebuie să retrăiască oribilele momente chiar în cea mai frumoasă perioadă a vieţii lui: cea în care Mila Kunis l-a făcut tatăl unei fetiţe.

Foto: WENN, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările