News

Ashton Kutcher, implicat într-o crimă!

de admin

Ashton Kutcher, implicat într-o crimă!

Actorul ascunde o dramă: cea a morţii fostei lui iubite, Ashley Ellerin, care a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuţit în casa ei din Los Angeles. Cazul a ajuns acum în fază de proces, iar Kutcher este aşteptat la tribunal

Pentru Ashton, moartea lui Ashley (foto jos), care pe-atunci avea 22 de ani, a fost un şoc teribil. Tânăra a fost omorâtă pe 21 februarie 2001, de către Michael Thomas Gargiulo (foto jos), care locuia în apropiere de ea şi care a intrat peste ea în casă, în timp ce făcea duş, înjunghiind-o de 47 de ori. După Ashley, au urmat patru victime, dar poliţiştii suspectează că Gargiulo a omorât cel puţin 12 femei - şi că dâra lui de sânge a început încă din Chicago, unde a trăit înainte de a se muta în Los Angeles.

Criminalul în serie a fost arestat în 2008, după ce poliţia a găsit probe ADN în apartamentul din Santa Monica al lui Michelle Murphy, care supravieţuise unui atac al lui Gargiulo în luna aprilie a acelui an. Acum, psihopatul va fi judecat, iar Ashton Kutcher este aşteptat să depună mărturie. Actorul a vorbit foarte rar despre acest incident. El a povestit că în acea seară de 21 februarie ar fi trebuit să se vadă cu Ashley, dar nu reuşiseră. Apoi el o sunase de două ori, iar ea nu răspunsese. Astfel, Ashton, care pe-atunci avea 23 de ani, s-a dus la ea acasă - dar cum nimeni nu a răspuns la sonerie, a privit pe geam şi a văzut o pată mare roşie care a presupus că era vin. Şi-a închipuit atunci că Ashley se supărase că nu se văzuse cu el şi se răzbunase, distrându-se la ea acasă. Ashton a plecat atunci fără să ştie că fata de 22 de ani zăcea moartă în casa ei. 14 ani mai târziu, starul trebuie să retrăiască oribilele momente chiar în cea mai frumoasă perioadă a vieţii lui: cea în care Mila Kunis l-a făcut tatăl unei fetiţe.

Foto: WENN, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

TV

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

În scandalul legat de rezilierea contractului, trustul Intact pare să-i fi dat actorului lovitura de graţie: îi cere 1.300.000 € daune, plus interdicţia de-a mai realiza emisiuni de televiziune până la finalizarea procesului.

News

Florin Chilian, runda 2 în meciul cu Cătălin Măruţă

După ce prezentatorul TV i-a transmis că-l va acţiona în instanţă pentru cele spuse în cadrul unui interviu, cântăreţul nu se lansează din nou în critici vehemente la adresa vedetei Pro TV.

News

Război total între Florin Chilian şi Cătălin Măruţă

Indignat că vedeta Pro TV i-ar fi ţinut partea Anei Maria Georgescu, cântăreţul a trecut la atacuri dure la adresa prezentatorului, spunând că: „uite aşa îşi fac unii carieră pe morminte, la propriu, sau pe cadavre, sau pe cimitire“.

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

News

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Într-un interviu acordat ziarului „Ring“, celebra avocată face dezvăluiri incendiare despre viaţa Mădălinei Manole şi îl critică dur pe soţul ei, care nu-i lasă pe bunicii materni să-şi viziteze nepotul.

Fosta iubită a lui Mel Gibson a ajuns falimentară

News

Fosta iubită a lui Mel Gibson a ajuns falimentară

După ce s-a zbătut să facă bani pe spinarea actorului american, şantajându-l în diverse ocazii, Oksana Grigorieva a ajuns la fundul sacului. Deunăzi, ea a cerut să fie pusă sub protecţia legii falimentului.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

News

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

Cu toate că s-au separat de mai bine de un an, cei doi actori n-au semnat încă actele de divorţ. Ce-i reţine? Neînţelegerile în privinţa banilor, care ameninţă să stârnească un scandal de proporţii.

News

Heidi Klum şi Seal se bat în instanţă pentru copii

Imaginea cuplului perfect s-a năruit odată cu vestea divorţului lor. Dar, mai mult decât atât, se pare că între cei doi nu mai e rost nici de împăcare, nici de relaţii amiabile. Ei se luptă acum să dobândească custodia copiilor.