News

Ashton Kutcher, în locul lui Charlie Sheen în "Doi bărbaţi şi jumătate"

Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", au anunţat reprezentanţii postului CBS, punând astfel capăt numeroaselor speculaţii care au circulat în ultimele luni după concedierea lui Charlie Sheen.

În comunicatul emis vineri de postul CBS nu se precizează rolul pe care îl va interpreta Ashton Kutcher în acest serial, dar se pare că acesta nu va fi un înlocuitor pentru personajul burlacului afemeiat interpretat de Charlie Sheen.

"Suntem atât de norocoşi să avem în familia noastră pe cineva atât de talentat, plin de veselie şi atât de remarcabil cum este Ashton Kutcher", a declarat Chuck Lorre, creatorul şi producătorul executiv al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen, care a fost concediat în luna martie după ce i-a insultat în mod public pe producătorii serialului, a prezis că serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" nu va mai avea acelaşi succes fără el în distribuţie."Kutcher este un drăguţ şi un strălucit actor de comedie. Dar, ia staţi puţin, şi eu sunt la fel!", a declarat Charlie Sheen pentru site-ul TMZ.com.

"Nu pot să îl înlocuiesc pe Charlie Sheen, însă voi lucra din greu pentru a-i distra copios pe oameni", a spus şi Kutcher.

Modifică Setările