Gossip

Ashton Kutcher şi Mila Kunis fac nunta în septembrie?

de admin

O ceremonie în St.Tropez şi o lună de miere în spaţiu – acestea ar fi pregătirile la care se gândesc cei doi actori îndrăgostiţi, potrivit presei străine. Şi dacă e adevărat, înseamnă că starul din „Doi bărbaţi şi jumătate“ a căzut de acord cu Demi Moore şi-n privinţa costisitorului divorţ al lor.

Ashton şi focoasa lui iubită de 29 de ani, Mila, vor să treacă deja la pasul următor după mai bine de un an de relaţie, plănuind să facă schimb de verighete tocmai în Franţa, toamna aceasta. Apoi, se vor bucura de o experienţă uluitoare în luna de miere – o călătorie în spaţiu cu nava lui Richard Branson alături de multe alte vedete, chiar dacă un loc costă 150.000 de euro.

„Au decis amândoi să se bucure de marea zi a vieţii lor în septembrie, probabil pe o plajă din St. Tropez“, a mărturisit o sursă citată de The Sun, poate şi pentru că de curând, cei doi îndrăgostiţi au petrecut o minivacanţă acolo cu Prinţesa Beatrice şi iubitul acesteia, Dave Clark – care, culmea, face parte din staff-ul care se ocupă de faimosul zbor colectiv în spaţiu.

Aşteptăm, totuşi, pronunţarea divorţului mult-aşteptat dintre Ashton şi Demi, singurul care stă în calea fericirii cuplului şi care-a iscat destule controverse şi suferinţă până acum.


Foto: Wenn

Modifică Setările