News

Ashton Kutcher, în noul spot de promovare a gumei de mestecat Orbit

Ashton Kutcher, în noul spot de promovare a gumei de mestecat Orbit

În noua campanie Orbit, îndrăgitul actor Ashton Kutcher ne face o adevărată demonstraţie de igienă orală, în timp ce se desparte de o felie de pizza de-a dreptul apetisantă.

Interpretând o scenă preluată din viaţa reală de cuplu, Ashton încearcă din răsputeri să se despartă de o felie de Pizza (personaj animat), dar ajunge la o dispută când aceasta opune rezistenţă. Ashton e înnebunit după pizza, dar, ca multe alte băuturi şi alimente, aceasta are prostul obicei de a rămane mai mult decât e dorită, ştirbindu-iîncrederea în sine şi, în final, putându-i afecta sănătatea dinţilor.

Referitor la implicarea lui în campanie, Ashton a declarat: “Sunt un mare fan Orbit, iar atunci când Wrigley mi-a prezentat ideea, m-am gândit că ar fi interesant să joc scena unei despărţiri... e ceva prin care cu toţii am trecut măcar o dată în viaţă, deci ne raportăm uşor la ea.”

“Mesajul spotului este unul puternic. Nu avem întotdeauna posibilitatea să ne spălăm pe dinţi după fiecare masăsau gustare, în schimb putem mesteca gumă pentru a scăpa de resturile de mâncare ce refuză să se ,,despartă’’ de dinţii noştri. Important este să fie fără zahăr.”

Mestecatul gumei fără zahăr după ce bem sau mâncăm ceva poate contribui semnificativ la igiena noastră orală de zi cu zi. Aceasta stimulează producţia de salivă care ajută la îndepărtarea resturilor de mâncare dintre dinţi şi neutralizează acizii plăcii bacteriene care, în timp, pot slăbi rezistenţa dinţilor şi pot determina apariţia cariilor.

Beneficiile pe care guma Orbit le are pentru igiena orală sunt recunoscute de Federaţia Dentară Internaţională şi susţinute de asociaţiile locale pentru promovarea sănătăţii orale din întreaga lume. Mestecatul gumei fără zahăr este un obicei sănătos pentru dinţi, despre care încă nu au aflat suficient de mulţi oameni.

Purtătorul de cuvânt al Orbit România, Adina Bahcevanii, a declarat: “Cu zâmbetul lui care a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume, Ashton Kutcher a fost alegerea perfectă pentru noua campanie Orbit! E foarte simplu şi plăcut să mesteci gumă fără zahăr ca să-ţi cureţi dinţii după o gustare sau o băutură, indiferent unde te afli - în plus, are un gust delicios.”

Noul spot va fi difuzat anul acesta în România şi în multe alte ţări din Europa. El face parte din campania de promovare a igienei orale semnată de brandul Orbit. Anterior, campania a fost susţinută de actorul Antonio Banderas, pe care l-am văzut la rândul lui despărţindu-se de resturile de mâncare ce rămăseseră în zonă mai mult decât trebuia.

Comentarii

Articole asemănătoare

Ashton Kutcher, implicat într-o crimă!

News

Ashton Kutcher, implicat într-o crimă!

Actorul ascunde o dramă: cea a morţii fostei lui iubite, Ashley Ellerin, care a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuţit în casa ei din Los Angeles. Cazul a ajuns acum în fază de proces, iar Kutcher este aşteptat la tribunal

News

Prima lună în trei. Cum se descurcă Mila şi Ashton ca părinţi?

În urmă cu o lună, Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţii unei fetiţe. Venirea pe lume a lui Wyatt Isabelle, căci aşa se numeşte fetiţa celor două staruri, i-a ţinut departe o vreme de viaţa lor publică.

Gossip

Demi Moore trece în extrema cealaltă

După ce s-a iubit numai cu tineri, iar unul dintre ei, actorul Ashton Kutcher, a părăsit-o după mai mulţi ani de căsnicie, actriţa s-a săturat de „puştii imaturi“ şi-şi doreşte o relaţie cu un om responsabil.

Gossip

Ashton Kutcher şi Mila Kunis fac nunta în septembrie?

O ceremonie în St.Tropez şi o lună de miere în spaţiu – acestea ar fi pregătirile la care se gândesc cei doi actori îndrăgostiţi, potrivit presei străine. Şi dacă e adevărat, înseamnă că starul

News

Demi Moore s-a împăcat cu fiica ei

După luni de zile în care Rumer Willis, fiica de 24 de ani a actriţei, s-a înstrăinat de mama ei, iată că paparazzi le-au surprins petrecând timp împreună.

News

Ashton Kutcher, în spital din cauza dietei lui Steve Jobs

Un sacrificiu cam mare de amorul artei, pentru că actorul, care joacă rolul fondatorului Apple în noul film biografic „Jobs“, a ajuns în spital, după ce a adoptat dieta fructariană.