News

Ashton Kutcher: "Tom Cruise şi Angelina Jolie sunt mincinoşi"

În viziunea lui Ashton Kutcher, actorii Tom Cruise şi Angelina Jolies sunt nişte mari mincinoşi. Soţul lui Demi Moore a declarat că aceştia exagerează când spun că-şi fac singuri cascadoriile în filmele în care joacă.

Actorul a declarat că niciun star de la Hollywood nu-şi face singur cascadoriile deoarece companiile de asigurari nu permit acest lucru. "Nimeni nu-şi face cascadoriile singur. Aceste persoane mănâncă mult c...t. Companiile de asigurări nu le permit", a declarat Kutcher. Ashton a precizat că pentru cel mai recent film al său, "Killers", a făcut doar o parte dintre cascadorii singur, dar nu şi pe cele mai grele.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Demi Moore şi Ashton Kutcher sunt, de marţi, divorţaţi oficial

Foştii soţi Demi Moore şi Ashton Kutcher au obţinut oficial hotărârea de divorţ, marţi, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a depus actele în care cerea dizolvarea căsătoriei.

News

Demi Moore a semnat, în sfârşit, actele de divorţ

Ashton Kutcher poate răsufla liniştit: starul de 50 de ani nu mai are pretenţii exagerate de la soţul ei, după ce a renunţat la cererea de pensie alimentară şi a semnat actele, pentru a finaliza separarea.

News

Demi Moore s-a împăcat cu fiica ei

După luni de zile în care Rumer Willis, fiica de 24 de ani a actriţei, s-a înstrăinat de mama ei, iată că paparazzi le-au surprins petrecând timp împreună.

Gossip

Mila Kunis şi Demi Moore, întâlnire în secret?

Se pare că focoasa iubită a lui Ashton Kutcher vrea să lămurească lucrurile o dată pentru totdeauna cu fosta soţie a actorului, dorindu-şi o întâlnire privată cu ea.