News

Asia Argento ar fi fost dată afară de la X Factor Italia, după ce a fost acuzată că a agresat sexual un tânăr

Asia Argento ar fi fost dată afară de la X Factor Italia, după ce a fost acuzată că a agresat sexual un tânăr

CANNES, FRANCE - MAY 19: Asia Argento attends the screening of "The Man Who Killed Don Quixote" and the Closing Ceremony during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 19, 2018 in Cannes, France. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Kering)

Actriţa Asia Argento, care este una dintre femeile care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, fiind totodată şi una dintre cele mai puternice voci din campania #MeToo, ar fi fost dată afară de la X Factor Italia, unde face parte din juriu. Asia Argento, în luna mai a acestui an Potrivit presei din străinătate, în urmă cu doar câteva săptămâni, Asia Argento a fost la rândul ei acuzată că l-a abuzat sexual pe un tânăr, actorul Jimmy Bennett, în anul 2013, după care l-a plătit pentru a nu dezvălui ce s-a întâmplat între ei. La vremea respectivă, Jimmy avea 17 ani, iar totul s-ar fi petrecut în California, stat în care vârsta minimă pentru consimţământ sexual este 18.

Jimmy Bennett a făcut acum publice inclusiv fotografii realizate în pat, alături de Asia Argento, cu toate că actriţa a negat vehement că ar fi avut vreo relaţie cu tânărul.

În urma scandalului, Sky Italia şi FremantleMedia Italia ar fi decis să o retragă pe Asia Argento din juriul X Factor Italia, cu toate că emisiunea începe pe 6 septembrie. Deşi informaţia nu a fost confirmată încă, se pare că actriţa nu va apărea în galele live, însă va face parte din ediţiile care vor fi difuzate înainte, deoarece acea parte a show-ului a fost deja înregistrată.

Modifică Setările