News

Asia Argento se apără după ce a fost acuzată că a agresat sexual un minor. Spune că ea a fost cea abuzată!

Asia Argento se apără după ce a fost acuzată că a agresat sexual un minor. Spune că ea a fost cea abuzată!

CANNES, FRANCE - MAY 19: Asia Argento attends the screening of "The Man Who Killed Don Quixote" and the Closing Ceremony during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 19, 2018 in Cannes, France. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Kering)

Cunoscută ca fiind cea mai vocală actriţă care l-a acuzat de agresiune sexuală pe producătorul Harvey Weinstein, şi totodată cea de la care a pornit hashtagul #MeToo, Asia Argento este din nou în centrul unui scandal de hărţuire. Asia Argento De această dată, ea este cea acuzată că a abuzat sexual, în urmă cu cinci ani, un tânăr care la acea vreme avea doar 17 ani, astfel că era minor. Jimmy Bennett, cel care a făcut plângere împotriva Asiei Argento în urmă cu aproximativ două săptămâni, a făcut publice inclusiv câteva fotografii în care apare gol în pat alături de actriţă.

Deşi iniţial a negat vehement că ar fi făcut sex cu Jimmy, după apariţia fotografiilor Asia Argento şi-a schimbat complet discursul şi are o nouă strategie de apărare. Jurnaliştii de la TMZ au intrat în posesia declaraţiei pe care actriţa a dat-o la poliţie, iar cazul ar putea lua o turnură neaşteptată. Din câte se pare, ea le-a spus oamenilor legii că nu l-a agresat pe tânăr, ci ea a fost doar o victimă.

„Băiatul era foarte excitat şi a sărit pe mine. M-am blocat şi nu am ştiut cum să reacţionez. Am făcut sex cu el, dar m-am simţit foarte ciudat. Nu ştiam că este minor“, le-ar fi spus Asia Argento poliţiştilor. Ea a fost completată şi de avocatul ei, Mark Heller, care a afirmat că Jimmy Bennett făcuse o obsesie pentru actriţă încă de pe vremea când acesta avea 12 ani, astfel că tânărul a profitat din plin de momentele petrecute singur cu Asia.

Mai mult decât atât, avocatul Asiei Argento a adăugat că actriţa nu a depus în anul 2013 o plângere împotriva lui Jimmy Bennett, pentru că nu a simţit nevoie la acel moment să facă asta. În plus, Mark Heller a afirmat că Asia şi Jimmy nu au avut o relaţie sexuală, dar au avut o relaţie de prietenie la distanţă timp de mai mulţi ani.

Avocatul Asiei Argento a spus că nu actriţa este cea care l-a plătit pe Jimmy pentru a nu spune nimic despre partida de sex pe care au avut-o, ci iubitul ei, Anthony Bourdain, care nu voia ca partenera lui să fie implicată în alt scandal sexual pe lângă cel cu Harvey Weinstein. Mark Heller a adăugat că este ciudat faptul că tocmai Jimmy Bennett o acuză de agresiune sexuală pe Asia Argento, deoarece şi tânărul a fost acuzat în anul 2014 că a hărţuit o minoră, căreia i-a trimis fotografii nud.