News

Asia Express, sezonul 4. Producătorul emisiunii a anunţat că a început deja castingul

Asia Express, sezonul 4. Producătorul emisiunii a anunţat că a început deja castingul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Iată că nici nu s-a încheiat bine ar treilea sezon Asia Express şi aflăm veşti despre sezonul cu numărul patru chiar de la producătorul general al show-ului difuzat pe Antena 1. 

Am fost cu sufletul la gură în marea finală a sezonului 3 Asia Express! Aşteptam să vedem ce echipă va fi victorioasă între Sorin Bontea şi Răzvan Fodor şi Speak şi Ştefania. Prima echipă a primit premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro, iar a doua echipă...o cerere în căsătorie, s-au câştigt unul pe altul, căci Speak a îngenuncheat şi a cerut-o de soţie pe iubita sa. 

Iată că acum primim veşti despre sezonul 4 Asia Express. Mona Segall este producătorul oficial al emisiunii şi ea a precizat că deja a început castingul pentru următorul sezon: "Noi acum lucrăm deja, deşi nu ştim cum se va face. Noi lucrăm. Şi anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon, începe să se lucreze la următorul sezon. Şi cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă.", a declarat Mona Segall, Producătorul General al emisiunii ”Asia Express”, într-un video pe canalul de Youtube al lui Speak. 

Aceasta a mai ţinut să mai facă câteva precizări: "Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulţi oameni şi încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă şi lucrurile sunt cam amestecate.", a mai adăugat ea.

 

Soţia lui Cătălin Bordea şi-ar dori să paricipe la Asia Express, sezonul 4

O pereche care ar putea participa la Asia Express, sezonul 4, ar fi formată din Cătălin Bordea şi soţia lui, Livia. Chiar el, cu gura sa, a făcut declaraţiile în emisiunea lui Dan Capatos, la Xtra Night Show. 

"Băi, mie îmi e teamă, dar ea...". Conform declaraţiilor se pare că soţia îşi doreşte cum în aventura Asia Express, însă el are anumite temeri. 

Vloggerul Selly ar fi tentat să participe

Selly este cântăreţ şi un vlogger tare cunoscut în rândul adolescenţilor. El i-a făcut Ginei Pistol dezvăluiri despre posibilitatea de a participa la Asia Express. 

"Dacă aş vrea să mă fac de râs, să murim, să plecăm repede acasă, m-aş duce cu un coleg de trupă, nu ştiu, cu Gami. Deci, cu Gami ar fi pentru un exit rapid. Cu iubita mea m-aş duce dacă aş vrea să mă fac de râs, că ea este… cum să zic, că ea este mai curajoasă decât mine. Deci, m-aş duce cu Smără, dacă aş merge pe chestia asta. Şi dacă aş vrea cu adevărat să am o şansă să ajung măcar aproape de finală, cred că m-aş duce cu tatăl meu", a declarat Selly într-un video la care a participat şi prezentatoarea Asia Express.

 

FOTO: Antena 1