News

Asistentele confirmă că Michael Schumacher este conştient! Medicii sunt însă acuzaţi că fac experimente pe sportiv

Asistentele confirmă că Michael Schumacher este conştient! Medicii sunt însă acuzaţi că fac experimente pe sportiv

La începutul lunii septembrie, presa din întreaga lume anunţa că Michael Schumacher a fost transportat în mare secret la un spital din Paris, acolo unde a fost tratat de mai mulţi medici, printre care Philippe Menasché, doctoul său personal, şi profesorul Gerard Saillant.

Încă de la acea vreme, asistentele care s-au ocupat de Michael Schumacher au afirmat că aceasta este conştient, însă acum ies la iveală noi detalii despre starea sportivului şi despre tratamentul la care el este supus.

Unele publicaţii din Franţa afirmă că asistentele care au confirmat că marele campion de Formula 1 este conştient îi acuză acum pe medici că fac experimente pe Michael Schumacher. Mai exact, că i s-au făcut transfuzii cu celule stem pentru reducerea inflamaţiilor, printr-o procedură medicală experimentală.

„Nu fac miracole. Eu şi echipa mea nu facem experimente. Acesta este un termen groaznic, care nu se potriveşte cu o abordare medicală serioasă“, s-a apărat Philippe Menasché, doctoul personal al lui Michael Schumacher.

Modifică Setările