News

Aspirina din „Las Fierbinţi“, în război cu spectatorii de la teatru: „Când ai în primul rând o duduie care mănâncă chipsuri...“

Aspirina din „Las Fierbinţi“, în război cu spectatorii de la teatru: „Când ai în primul rând o duduie care mănâncă chipsuri...“

Este cunoscută de o ţară întreagă datorită rolurilor pe care le are sau le-a avut în piesele de teatru, în filme sau în seriale, dar cea mai mare faimă i-a adus-o, fără doar şi poate, „Las Fierbinţi“.

Actriţa Mirela Oprişor sau, mai bine zis, Aspirina din „Las Fierbinţi“, pare că este în război cu spectatorii de la teatru, pe care i-a atacat recent într-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Aceasta s-a arătat deranjată de cei care, în timpul spectacolelor, intră pe internet, folosesc telefonul sau mănâncă, şi i-a sfătuit să rămână acasă, decât să le strice spectacolul actorilor.

„Nu suntem tot timpul cei mai buni actori, unele roluri ies, altele, nu! Avem seri mai bune, seri mai proaste. Munceşti mult pentru un rol, în ziua spectacolului, nu este o zi obişnuită, nu mănânci, te aduni, te concentrezi, ai emoţii. Vii la teatru şi încerci să dăruieşti omului din sală tot ce ai tu mai bun, ce ai învăţat, o emoţie, o stare, un gând, să plece mulţumit acasă. Dar atunci când ai în primul rând un domn care stă o oră şi jumătate pe Facebook sau o duduie care mănâncă chipsuri sau alţii care au impresia că sunt în sufragerie, la ei acasă, şi comentează, nu prea mai ai cum să transmiţi aceste lucruri. Ştiu că sunt probleme mai mari în ţara asta, dar dacă nu încercăm să devenim mai buni, să devenim politicoşi, să ne educăm cât de cât de cât, nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă nu vă place să veniţi la teatru nu mai veniţi, dacă vă forţează soţia să veniţi, nu mai veniţi“, a scris Aspirina din „Las Fierbinţi“ pe Facebook.

Modifică Setările