News

Asta da, izolare! Topmodelul Helena Christensen (51), sexy într-o pădure pustie, în plină pandemie

Asta da, izolare! Topmodelul Helena Christensen (51), sexy într-o pădure pustie, în plină pandemie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Practică şi ea distanţarea socială, ca oricare dintre noi, însă într-un mod inedit, la munte, unde nu-i ţipenie de om, iar topmodelul anilor ’90 se poate bucura din plin de natură şi aer proaspăt.

Helena îşi ţine la curent fanii de pe Instagram în ceea ce priveşte viaţa ei. Topmodelul danez şi-a arătat trupul desăvârşit în călătoria pe care a făcut-o în Upstate New York în plină pandemie.

Christensen şi-a petrecut ultimele zile în pădure cu fiul ei Mingus (20) şi prietena Camilla Staerk. Spre încântarea admiratorilor ei, Helena s-a pozat în costum de baie lângă un râu, etalându-şi formele de vis. La 51 de ani, unul dintre cele mai frumoase topmodele din lume în anii ’90 arată senzaţional!

Superba brunetă nu şi-a afişat numai trupul bine făcut în fotografiile postate, ci a ţinut şi să le arate prietenilor virtuali şi frumuseţile naturii. La un moment dat, a început chiar să ningă în pădurea în care s-a pozat vedeta, aşadar temperatura nu era tocmai ridicată şi plăcută în momentul evadării Helenei în natură.

În plină pandemie, fostul îngeraş Victoria's Secret a dezvăluit că încearcă să profite de momentele de izolare şi să lucreze la design-ul unor noi creaţii vestimentare pe care le realizează împreună cu prietena Camilla. Cele două prietene deţin un business vestimentar împreună.

“Dragi prieteni…”, şi-a început Helena mesajul pe Instagram. “Vă trimit dragostea mea şi gânduri bune din izolarea noastră de la munte din New York. Navigăm prin aceste momente ireale pentru noi toţi, dar cel puţin noi trăim aceste vremuri împreună. Voiam să vă spun cât de recunoscătoare sunt pentru familia mea, pentru prieteni şi echipa mea cu care lucrez şi partenerii de business. Natura reuşeşte de fiecare dată să mă inspire, să stârnească creativitatea mea şi ne gândim cu toţii cum să mergem mai departe şi cum să-i ajutăm pe cei din New York.”

#eOKsăStămAcasă

Foto - Instagram

Comentarii

Modifică Setările