Kate & William

Asta e vila în care Kate şi William l-au sărbătorit pe Prinţul George! Cazarea costă aproape 30.000 de euro pe săptămână

Asta e vila în care Kate şi William l-au sărbătorit pe Prinţul George! Cazarea costă aproape 30.000 de euro pe săptămână camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Pe 22 iulie, Prinţul George, cel care în viitor va deveni Regele Marii Britanii, a împlinit şase ani, iar Ducii de Cambridge au decis să-l sărbătorească într-o locaţie de lux.

Timp de două săptămâni, Prinţul William, Kate Middleton, copiii lor, dar şi părinţii Ducesei, Carole şi Mike Middleton, s-au relaxat pe insula privată Mustique din Caraibe, pe care au vizitat-o pentru prima dată în anul 2008.

Ţinând cont că Mustique este una dintre cele mai exclusiviste locaţii din lume, Kate şi William nu şi-au făcut niciodată griji că acolo ar putea fi deranjaţi de presă sau de public, astfel că aleg aproape în fiecare an să se relaxeze pe acea insulă.

Potrivit jurnaliştilor de la Hello Magazine, vila în care se cazează Ducii de Cambridge costă 27.000 de lire sterline pe săptămână, adică aproape 30.000 de euro. Astfel, ţinând cont că Prinţul William şi Kate Middleton petrec două săptămâni acolo, ei vor plăti pentru cazare aproximativ 59.000 de euro.

Printre altele, locaţia aleasă de Ducii de Cambridge beneficiază de foişor, piscină şi are un întreg staff care se ocupă de persoanele care sunt cazate acolo.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările