News

La asta nu te aşteptai! Vezi ce pasiune stranie are Elton John!

de admin

Niciodată nu sunt suficienţi! Elton John are o pasiune stranie pentru... ochelari! Vedeta a declarat acum ceva timp că deţine nu mai puţin de 250. 000 de perechi de ochelari. Cu toate acestea, Elton consideră că niciodată nu strică o pereche în plus.

În vârstă de 67 de ani, cântăreţul şi compozitorul Elton John este maniac după aceste accesorii. Zilele trecute a fost fotografiat de paparazzi în Los Angeles pe când era în plină sesiune de shopping. După cum vă aşteptaţi, cântăreţul proba de zor numeroase pereche de ochelari, de toate formele şi culorile.

În 2010, Elton declarase că pasiunea sa pentru ochelari este atât de strânie, încât nu toată lumea o înţelege. Şi deşi este în ton cu moda şi interesat de noutăţi, el nu dă doi bani pe tehnologie. Pentru el contează doar ce e la modă în materie de ochelari: ”Nu am iPod, telefon mobil sau PC. Eu am un sfert de milion de perechi de ochelari.”

Pasiunea cântăreţul pentru ochelari este de mult timp cunoscută. În 2013, Elton a fost nevoit să infirme zvonurile potrivit cărora el închiriază câte o cameră aparte, în fiecare hotel în care poposeşte, pentru a-şi depozita accesoriile.