News

Astăzi e cel mai important joc din Exatlon. Cum se vor alege finaliştii?

Astăzi e cel mai important joc din Exatlon. Cum se vor alege finaliştii?

Cinci luni de dueluri sportive în prime time şi o emisiune fenomen care a ajuns la sfârşit: este vorba despre Exatlon România, care-şi va desemna, mâine seară, de la ora 19:45, la Kanal D, câştigătorul absolut al marelui premiu de 100.000 de euro. Roxana Moise După 134 de zile în care 20 de concurenţi împărţiţi în două echipe, Faimoşi şi Războinici, s-au duelat pe trasee dificile, ieri a părăsit concursul şi ultima fata care rezistase în această competiţie, Roxana Moise, ceea ce înseamnă că vom avea o semifinală strict masculină. Vladimir şi Alex Ieri a fost prima ediţie Exatlon în care s-au dizolvat cele două echipe, iar cinci concurenţi rămaşi în Republica Dominicană, Valdimir Draghia de la Faimoşi şi Alex, Ştefan şi Roxana de la Războinici, au jucat individual, fiecare cu fiecare.

Roxana Moise nu a reuşit să îşi adjudece niciun punct, din confruntarea cu foştii coechipieri şi cu Vladimir Draghia, fata motivându-şi eşecul prin faptul că nu a făcut faţă presiunii psihice de a lupta contra colegilor cu care odinioară făcea echipă. Alături de Roxana, la duelul eliminarilor a intrat şi Ştefan, acesta nereuşind să îşi adjudece imunitatea, cu doar trei puncte obţinute din cele cinci necesare.

Ionuţ

Cei doi finalişti Exatlon România vor fi aleşi diseară, în urma jocului individual!

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului “Exatlon”, a explicat care va fi mecanismul semifinalei din  această seară, în urma căruia doi concurenţi vor fi eliminaţi, urmând ca doi finalişti să îşi dispute mâine seară, de la 19:45, premiul de 100.000 de Euro. Decizia eliminării din semifinală va fi strict în urma jocului sportiv, şi nu în urma voturilor telespectatorilor.

Ştefan

“În semifinale, voturile telespectatorilor nu vor fi luate în considerare. Veţi fi patru, veţi juca individual. Din nou, pe două trasee. Fiecare dintre voi veţi avea opt puncte. Pentru fiecare înfrâgere veţi pierde un punct. Cine ajunge primul la zero, este eliminat. Apoi, cine ajunge din nou la zero va fi al doilea eliminat. Şi vom avea numele celor doi finalişti cu care voi, cei de acasă, vă veţi întâlni într-o transmisiune directă, în care vom depăna amintiri şi multe imagini emoţionante”, a precizat Cernat.

Modifică Setările