News

În aşteptarea lui „Indiana Jones 5“, Harrison Ford s-a reapucat de flotări

Shia LaBoeuf confirmă că legendarul bici al lui Harrison Ford va pocni din nou, chiar dacă scenariul pentru următorul film din seria „Indiana Jones“ se cam lasă aşteptat.

Se pare că George Lucas nu are încă o poveste clară pentru viitorul film, dar asta nu-l împiedică pe veteranul Harrison Ford să stea cu biciul pregătit în aşteptarea comenzii „Acţiune!“. „Sper că se munceşte harnic la un nou Indiana Jones, îmi doresc foarte mult ca noi trei – George, Steven Spielberg şi cu mine – să fim din nou împreună, mi-ar plăcea să mai facem un film“, spunea, nu demult, Harrison Ford.

Shia LaBoeuf e de părere că „«Indiana Jones 5» nu e foarte departe de a se întâmpla“, după cum a dezvăluit el pentru MTV News, în timpul unui interviu de promovare a ultimului său succes filmografic, „The Transformers 3: The Drak of the Moon“. După ce s-a întâlnit cu Harrison Ford la decernarea trofeelor MTV Movies Awards, LaBoeuf a lăsat să se înţeleagă că Ford stă în sala de antrenamente pentru condiţia fizică, aşteptând să se definitiveze scenariul. Faptul însuşi că profesorul-căutător de comori (şi bucluc!) e la sala de forţă înseamnă că filmul nu e foarte departe de intrarea în producţie.

Foto: pagina oficială