News

Atac dur la adresa lui Florin Dumitrescu

Atac dur la adresa lui Florin Dumitrescu

Chef-ul de la „Hell’s Kitchen”, de la Antena 1, a fost criticat de fostul lui patron, care-l consideră un bucătar incompetent. Şi, supriză!, Patrizia Paglieri, de la „Masterchef”, l-ar fi dat şi ea afară de la restaurant.

Horia Constantinescu este unul dintre cei care au avut ocazia să colaboreze cu Florin Dumitrescu în cadrul restaurantului său, înainte ca acesta să ajungă Chef la o emisiune TV.

„Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri şef.

“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a postat ieri, pe Facebook, Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.

Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. “În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo 8 ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete".

Citeşte mai multe declaraţii ale fostului patron al lui Florin Dumitrescu aici!

Horia Constantinescu a detaliat, la Kanal D, relaţia pe care a avut-o cu actualul jurat de la "Hell's Kitchen".

„Florin a recunoscut că a lucrat la noi. A fost grataragiu, e o diferenţă între asta şi chef. Ucenicia în bucătărie se face lângă un bucătar pe care îl alegi şi cu care ai chimie. El mereu s-a întors la cel care i-a fost mentor şi acesta confirmă ce spun eu. Tot el l-a pus să cureţe 50 de kg de melci într-o zi jumătate, a adormit pe scaune. Nu se curaţă aşa greu. Întorcea şi castane Florin“, a povestit Horia Constantinescu în emisiunea „WowBiz“.

„Eu nu m-am ocupat de angajarea oamenilor care sunt sub bucătarii şefi, ei fac asta, îşi caută ei oameni. Restaurantul nostru avea o terasă de 3.000 mp şi aveam nevoie de mulţi oameni. Meniul a fost mereu fără artificii, reţetarele au fost alese ca la carte, sunt internaţionale. Mi s-a semnalat că avem un bucătar alarmist, care îşi corectează foarte tare colegii. Am intrat în bucătărie într-o zi plină să urmăresc tot. L-am descoperit pe Florin, era mai tinerel. L-am rugat să îşi aleagă un fel de mâncare pe care el îl stăpâneşte cel mai bine să îl facă. A optat pentru o omletă cu legume. A luat o ceapă, pe care a tăiat-o nepotrivit, şi a făcut balmatucă, un fel de chiseliţă. Atunci s-au încheiat raporturile de muncă“, a mai povestit fostul patron al lui Chef Dumitrescu în platoul Kanal D.

„Florin nu are cunoştiinţe. Pentru el, şi un sandviş e complicat, cele de la micul dejun sau club. Nimic nu e la întâmplare în bucătărie, poate cafeaua cu lapte şi cartofii prăjiţi. Am aflat că a lucrat pentru Patrizia Paglieri (n.r. jurata actuală de la “Masterchef”), mama ei e o bucătăreasă bună şi mâncărurile sunt excepţionale. Ea l-a dat afară. Mai bine se orienta spre coafor, aspectul lui îl duce spre zona de stilist, nu de bucătar. Are părul prea lung. Majoritatea bucătarilor au un aspect îngrijit. Eu impuneam oamenilor mei să aiba plase, un fir de păr crează dezgust“, a mai spus el.

„Trebuie să facă multe economii să mă dea el în judecată pentru ce spun, totul e sustenabil. Plec cu el în excursie în speranţa că nu ma bate şi pe mine şi mergem la o şcoală recunoscută. Dacă cei de acolo îi dau o hârtie cu titlu de Chef, eu îmi fac mea culpa public. Unii oameni pot evolua, el nu are urechea muzicală a bucătăriei“, crede Constantinescu.

„Florin era guraliv, comenta mult ce să se facă. Era certăreţ, ridica vocea. Şeful de tură de atunci se bâlbăia, era problema lui emoţională. Oamenii îl protejau, dar intra într-o zonă de jenă. Din cauza lui Florin, Robert avea probleme şi de aia am verificat eu bucătăria. Eu am avut sute de bucătari, unii au făcut diferenţa. De la spălat legume, unii au ajuns să inventeze reţete pe care încă le avem în meniu", a mai dezvăluit acesta despre juratul de la „Hell’s Kitchen”.

Foto: Wowbiz, pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Iulia Albu a pozat topless

News

Iulia Albu a pozat topless

Iulia Albu are un nou accesoriu viu

News

Iulia Albu are un nou accesoriu viu

Drama neştiută a soţiei lui Mădălin Ionescu

News

Drama neştiută a soţiei lui Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu e o femeie mereu veselă şi optimistă. Dar, în spatele zâmbetului ei, ea a ascuns în ultima vreme o mare suferinţă, despre care a vorbit abia zilele trecute, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

News

Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

Nu mai e mult până ce co-prezentatoarea show-ului de seară „WowBiz“, de la Kanal D, va ajunge la altar la braţul lui Speak.

Surorile Roman şi Răzvan Ciobanu, în război cu Iulia Albu

News

Surorile Roman şi Răzvan Ciobanu, în război cu Iulia Albu

Schimbul de replici dintre Iulia Albu şi Irinel Columbeanu de joia trecută, de la „WowBiz, a dat naştere unui adevărat val de reacţii din partea persoanelor publice, care amendează comportamentul fashion editorului.

Adelina Pestriţu rămâne fără emisiune la Kanal D. Plus, fotografii din vacanţă

TV

Adelina Pestriţu rămâne fără emisiune la Kanal D. Plus, fotografii din vacanţă

Dacă pe plan personal, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ea şi Speak, pe plan profesional vedeta are parte de-o schimbare, ea nemaifiind prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi". Vezi cine o înlocuieşte.

Chef Florin Dumitrescu - lună de miere în trei

News

Chef Florin Dumitrescu - lună de miere în trei

Au dat romantismul în doi pe veselia în trei. Celebrul bucătar şi soţia sa şi-au schimbat priorităţile de când au devenit părinţi şi n-au vrut să se despartă de fiica lor nici măcar în luna de miere.