News

Atac dur la Mihai Petre

Atac dur la Mihai Petre

Nici nu şi-a lansat bine propria emisiune în grila Pro TV, că juratul de la „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“ a şi fost ţinta unor critici dure, venite din partea unui fost coleg. Vezi despre cine este vorba.

Noua emisiune a lui Mihai Petre, "Minunea dansului", realizată împreună cu soţia lui, Elwira, n-a fost pe placul lui Cornel Patrichi, fost jurat în emisiunea „Dansez pentru tine“, care şi-a manifestat vehement dispreţul vizavi de acest nou format pentru ring.ro.

„Chestia asta nu e dans, ci o scălâmbăială penibilă... Şi cu poziţia aceea cu fundul scos de parcă e poziţie sexuală... Dacă acesta e dans, atunci Galina Sergheevna Ulanova (legendă a baletului din Rusia - n.r.) şi toţi ceilalţi s-ar răsuci în mormânt. Am văzut ce bine vorbeşte Mihai Petre... a făcut odată un film şi după câteva episoade l-au dat afară şi au anulat proiectul. Ce impresie îţi poate lăsa o emisiune prezentată de Mihai Petre cu aspectul lui de frizer de Obor, cu Teddy care se urâţeşte cu tot felul de creste şi cu ţăranul care face dans folcloric (nea Mărin - n.r.) şi căruia îi zic coregraf?!“, s-a dezlănţuit Cornel Patrichi.

„Vă atrag atenţia că un instructor de dans folcloric sau unul care face street dance la colţul străzii nu e coregraf. Un coregraf trebuie să facă şcoală, liceul de coregrafie, apoi eventual să ajungă în Rusia... Eu, de exemplu, am ajuns la Maurice Béjart (coregraf farncez - n.r.)“, a mai spus fostul jurat de la „Dansez pentru tine“, conform ring.ro.

Foto: Pro TV

Comentarii

Articole asemănătoare

Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

TV

Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

Cornel Patrichi a prevăzut eşecul show-ului “Dansează printre stele” şi crede că acest deznodământ brusc a fost cauzat de prestaţia slabă a membrilor juriului, pe care îi consideră nişte amatori.

Uite cum arată fetiţa lui Mihai Petre

News

Uite cum arată fetiţa lui Mihai Petre

În decembrie, dansatorul şi soţia sa, Elwira, deveneau părinţii Catincăi. Acum, la şase luni de la marele moment, cei doi se mândresc că au o fetiţă atât de frumoasă şi de cuminte. Iată cum arată fiica juratului de la „Dancing with the stars“.

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

TV

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

Gossip

Ştefan Bănică Jr. a plecat la Antena 1

Fostul prezentator de la „Dansez pentru tine“ a îngroşat rândurile cohortei de vedete care au părăsit Pro TV-ul pentru mult mai promiţătoarele contracte oferite de concurenţă.

FOTO Antonia a devenit vedetă Kanal D

TV

FOTO Antonia a devenit vedetă Kanal D

Cântăreaţa a semnat cu postul de televiziune turcesc pentru un super show care va începe din toamnă. Vezi care sunt ceilalţi artişti-surpriză angrenaţi în acest proiect de amploare.

FOTO & VIDEO Sore a cântat cu Ştefan Bănică Jr.

Muzica

FOTO & VIDEO Sore a cântat cu Ştefan Bănică Jr.

Emoţii mari pentru tânăra Sore Mihalache, din „Pariu cu viaţa“, care a fost guest star în deja celebrul show de Crăciun de la Sala Palatului.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Iulia Vântur i-a făcut o primire caldă lui Salman Khan în România

Gossip

Iulia Vântur i-a făcut o primire caldă lui Salman Khan în România

Deşi se feresc să fie surprinşi împreună, prezentatoarea show-ului „Dansez pentru tine“ şi starul bollywoodian au petrecut weekendul împreună, la un hotel din Sibiu.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.