News

Atac dur la Mihai Petre

Atac dur la Mihai Petre

Nici nu şi-a lansat bine propria emisiune în grila Pro TV, că juratul de la „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“ a şi fost ţinta unor critici dure, venite din partea unui fost coleg. Vezi despre cine este vorba.

Noua emisiune a lui Mihai Petre, "Minunea dansului", realizată împreună cu soţia lui, Elwira, n-a fost pe placul lui Cornel Patrichi, fost jurat în emisiunea „Dansez pentru tine“, care şi-a manifestat vehement dispreţul vizavi de acest nou format pentru ring.ro.

„Chestia asta nu e dans, ci o scălâmbăială penibilă... Şi cu poziţia aceea cu fundul scos de parcă e poziţie sexuală... Dacă acesta e dans, atunci Galina Sergheevna Ulanova (legendă a baletului din Rusia - n.r.) şi toţi ceilalţi s-ar răsuci în mormânt. Am văzut ce bine vorbeşte Mihai Petre... a făcut odată un film şi după câteva episoade l-au dat afară şi au anulat proiectul. Ce impresie îţi poate lăsa o emisiune prezentată de Mihai Petre cu aspectul lui de frizer de Obor, cu Teddy care se urâţeşte cu tot felul de creste şi cu ţăranul care face dans folcloric (nea Mărin - n.r.) şi căruia îi zic coregraf?!“, s-a dezlănţuit Cornel Patrichi.

„Vă atrag atenţia că un instructor de dans folcloric sau unul care face street dance la colţul străzii nu e coregraf. Un coregraf trebuie să facă şcoală, liceul de coregrafie, apoi eventual să ajungă în Rusia... Eu, de exemplu, am ajuns la Maurice Béjart (coregraf farncez - n.r.)“, a mai spus fostul jurat de la „Dansez pentru tine“, conform ring.ro.

Foto: Pro TV

Comentarii

Articole asemănătoare