Meghan & Harry

Atac fără precedent al lui Meghan Markle, în interviul acordat lui Oprah: "Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi!"

Atac fără precedent al lui Meghan Markle, în interviul acordat lui Oprah: "Familia regală a răspândit atâtea informaţii false despre noi!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Este clar că interviul cu Ducii de Sussex, unul care va fi difuzat în State pe 7 martie, va fi unul incendiar.

La fel de clar este că acesta va deschide Cutia Pandorei, iar războiul tacit dintre Meghan Markle şi familia regală britanică se va purta mult mai direct şi pe faţă. Într-un nou fragment din interviu, difuzat astăzi de postul CBS, Ducesa de Sussex este foarte vehementă şi face, pentru prima dată, o acuzaţie directă la adresa familiei lui Harry.

Întrebată de Oprah Winfrey, moderatoarea interviului, ce părere are despre faptul că familia regală va asculta ce are ea de zis în acel interviu, Meghan a replicat dur, numind casa regală cu apelativul Firma

"Nu ştiu cum se aşteaptă să mai tăcem, după ce am tot făcut asta în tot acest timp în care Firma a avut un rol activ în răspândirea informaţiilor false despre noi", spune ducesa. Da, da, aţi înţeles bine, Meghan o acuză pe Regină, printre alţii, de rol activ în denigrarea ei! Meghan adaugă că nu îi mai pasă de riscul de a pierde tot în urma acestui interviu, pentru că, oricum, au pierdut mult. Acestea sunt acuzaţii fără precedent aduse de americancă familiei regale, iar faptul că Harry este părtaş la acest interviu ar putea să dărâme orice şansă de împăcarea a lui cu palatul.

În acest timp, în Anglia, au apărut acuzaţii oficiale din partea a trei foşti angajaţi ai Ducilor de Sussex, care au mărturisit că cei doi i-au hărţuit emoţional atunci când au lucrat pentru ei la Palatul Kensington. Acuzaţiile au fost publicate, ieri, în ziarul The Times. În urma acelui articol, Regina a cerut să se desfăşoare o anchetă internă legată de aceste acuzaţii aduse nepotului ei şi soţiei acestuia, cea din urmă, în special, fiind catalogată ca o hărţuitoare crudă a acestor angajaţi ai ei, umilindu-i şi provocându-le anxietate şi stres post-traumic în urma activităţii desfăşurate pentru ea.

Mai mult, aceşti angajaţi au creat aşa numitul Club al Supravieţuitorului Sussex, iar asta spune totul despre atmosfera de la locul lor de muncă, atunci când ducii erau membri activi ai familiei regale.

Comentarii

Modifică Setările