News

Atacată din toate părţile, Meghan Markle este apărată de prietenii lui Harry: „Încearcă să facă diferenţa“

Atacată din toate părţile, Meghan Markle este apărată de prietenii lui Harry: „Încearcă să facă diferenţa“

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au săturat să fie puşi la zid zilnic, iar în urmă cu doar câteva săptămâni Ducii de Sussex au anunţat că au dat în judecată tabloidele din Marea Britanie, din cauza materialelor despre fosta actriţă.

Deoarece şi această decizie a Ducilor de Sussex a atras critici asupra lor, Meghan Markle şi Prinţul Harry s-ar gândi să se mute în Canada, după cum anunţa presa din SUA în urmă cu doar câteva zile.

Văzând că scandalurile care îi au în centrul atenţiei pe Meghan şi Harry sunt interminabile, prietenii nepotului Reginei au reacţionat şi i-au apărat pe cei doi. Prezent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, jucătorul de polo Nacho Figueras a rugat pe toată lumea să nu-i mai atace pe Ducii de Sussex.

„Suntem prieteni de 12-13 ani şi am văzut cum s-a dezvoltat Harry, de la început, de când era un tânăr încântător care era cine era. Este un bărbat minunat şi foarte determinat în ceea ce face, care este preocupat de soarta copiilor şi vrea să facă lumea un loc mai bun. Şi acum a întâlnit-o pe Meghan, care este o tânără minunată. Ea a renunţat la tot ca să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubea şi chiar şi aşa lumea comentează. Nimeni nu cunoaşte toate dificultăţile pe care le-a presupus acest lucru. Întotdeauna îi voi apăra pe prietenii mei, Ducii de Sussex, pentru că încearcă să facă diferenţa cu ceea ce fac. Ar trebui să-i susţinem şi să-i ajutăm în loc să-i atacăm“, a spus Nacho Figueras, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai Prinţului Harry.

Modifică Setările