TV

Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

Cornel Patrichi a prevăzut eşecul show-ului “Dansează printre stele” şi crede că acest deznodământ brusc a fost cauzat de prestaţia slabă a membrilor juriului, pe care îi consideră nişte amatori.

Vestea tristă a scoaterii din grila de programe a concursului de dans nu l-a uimit câtuşi de puţin pe fostul dansator profesionist şi coregraf Cornel Patrichi, care consideră că producătorii au greşit din start, când au ales să aibă în juriu neprofesionişti.

„Acum, pe micile ecrane, apar numai baloane umflate iraţional. Aşa a fost şi cu acest show de dans şi, în special, cu cei care au format juriul. Mihai Petre este o nulitate, un tip care, din punctul meu de vedere, nu are nici patru clase, după felul în care se exprimă, cum le vorbeşte oamenilor de acasă. El nu are nicio treabă cu partea artistică, se dă mare dansator, se consideră buricul pământului!“, a izbucnit Cornel Patrichi, într-o intervenţie pentru Wowbiz.ro.

„Am citit în presă că ar fi cerut 100.000 de euro pentru a participa în calitate de jurat la «Dansează printre stele» şi mi s-a părut o exagerare nesimţită! Păi, cine se crede el… Mikhail Baryshnikov, adevăratul dansator de excepţie al lumii?!”, s-a aprins şi mai mult Patrichi.

La fel de indignat a fost şi vizavi de prestaţia Cătălinei Grama, alias Jojo, care a fost aleasă în juriu să puncteze prestaţia artistică.

„Cine este această Jojo şi ce a făcut ea în dans până acum? Nu e coafată şi are părul vâlvoi, vorbeşte fără să ştie nimic! Ce să mai zic de ceilalţi, Igor şi Nea Marin… Nu au ce căuta acolo! Juriul a fost format din nonvalori, la fel ca şi alţii din echipă, şi în loc să iasa un concurs frumos am urmărit la TV o gogoaşă! Am vazut şi eu acest format în Italia, însă, credeţi-mă, în juriul lor se aflau cei mai mari balerini, profesionişti adevăraţi, care au adus rating-uri uriaşe, la noi, s-a făcut totul după ureche”, a mai spus fostul mare dansator român, care a jurizat câteva sezoane ale concursului “Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările