TV

Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

Cornel Patrichi a prevăzut eşecul show-ului “Dansează printre stele” şi crede că acest deznodământ brusc a fost cauzat de prestaţia slabă a membrilor juriului, pe care îi consideră nişte amatori.

Vestea tristă a scoaterii din grila de programe a concursului de dans nu l-a uimit câtuşi de puţin pe fostul dansator profesionist şi coregraf Cornel Patrichi, care consideră că producătorii au greşit din start, când au ales să aibă în juriu neprofesionişti.

„Acum, pe micile ecrane, apar numai baloane umflate iraţional. Aşa a fost şi cu acest show de dans şi, în special, cu cei care au format juriul. Mihai Petre este o nulitate, un tip care, din punctul meu de vedere, nu are nici patru clase, după felul în care se exprimă, cum le vorbeşte oamenilor de acasă. El nu are nicio treabă cu partea artistică, se dă mare dansator, se consideră buricul pământului!“, a izbucnit Cornel Patrichi, într-o intervenţie pentru Wowbiz.ro.

„Am citit în presă că ar fi cerut 100.000 de euro pentru a participa în calitate de jurat la «Dansează printre stele» şi mi s-a părut o exagerare nesimţită! Păi, cine se crede el… Mikhail Baryshnikov, adevăratul dansator de excepţie al lumii?!”, s-a aprins şi mai mult Patrichi.

La fel de indignat a fost şi vizavi de prestaţia Cătălinei Grama, alias Jojo, care a fost aleasă în juriu să puncteze prestaţia artistică.

„Cine este această Jojo şi ce a făcut ea în dans până acum? Nu e coafată şi are părul vâlvoi, vorbeşte fără să ştie nimic! Ce să mai zic de ceilalţi, Igor şi Nea Marin… Nu au ce căuta acolo! Juriul a fost format din nonvalori, la fel ca şi alţii din echipă, şi în loc să iasa un concurs frumos am urmărit la TV o gogoaşă! Am vazut şi eu acest format în Italia, însă, credeţi-mă, în juriul lor se aflau cei mai mari balerini, profesionişti adevăraţi, care au adus rating-uri uriaşe, la noi, s-a făcut totul după ureche”, a mai spus fostul mare dansator român, care a jurizat câteva sezoane ale concursului “Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Mihaela Rădulescu, parodiată şi de Dani Oţil?

News

Mihaela Rădulescu, parodiată şi de Dani Oţil?

Credeam că va avea parte de mai multă bunăvoinţă din partea fostului ei iubit. Dar iată că nici prezentatorul matinalului de la Antena 1 n-a iertat-o şi i-a dat o replică voalată, dar înţepătoare.

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

TV

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

TV

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

TV

Ce urmează pentru cei trei Masterchefi de la Pro TV?

Toată lumea s-a întrebat dacă chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor rămâne în bucătăriile lor sau dacă-şi vor continua carierele în televiziune. Iată ce vor face după plecarea din Pro TV.

Gossip

Ştefan Bănică Jr. a plecat la Antena 1

Fostul prezentator de la „Dansez pentru tine“ a îngroşat rândurile cohortei de vedete care au părăsit Pro TV-ul pentru mult mai promiţătoarele contracte oferite de concurenţă.

FOTO Antonia a devenit vedetă Kanal D

TV

FOTO Antonia a devenit vedetă Kanal D

Cântăreaţa a semnat cu postul de televiziune turcesc pentru un super show care va începe din toamnă. Vezi care sunt ceilalţi artişti-surpriză angrenaţi în acest proiect de amploare.

Atac dur la Mihai Petre

News

Atac dur la Mihai Petre

Nici nu şi-a lansat bine propria emisiune în grila Pro TV, că juratul de la „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“ a şi fost ţinta unor critici dure, venite din partea unui fost coleg. Vezi despre cine este vorba.