News

Atât de diferit! Cum arată fiul de 18 ani al lui Mike Tyson?

Atât de diferit! Cum arată fiul de 18 ani al lui Mike Tyson? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cel mai controversat puglist din lume, Mike Tyson, în vârstă de 53 de ani, a avut o viaţă sentimentală pe măsură.

Aflat la a treia căsnicie, cu Lakiha Spincer, cea care îi este soţie din 2009, boxerul a mai avut parte de două mariaje: primul, cu actriţa Robin Givens, şi al doilea cu medicul Monica Turner.

În afara celor patru copii proveniţi din ultimele două mariaje ale sale, Tyson a mai avut alţi trei, din relaţii pasagere. Doar şase dintre aceştia mai trăiesc, Mikey Lorna, Miguel Leon, Rayna, Amir, Milan şi Morocco — al şaptelea, fiica Exodus, murind la doar patru ani, în 2009, după ce s-a strangulat din greşeală cu un cablu.

Unul dintre cei mai interesanţi dintre moştenitorii lui Mike este fiul Miguel, de 18 ani, provenit din relaţia spotivului cu numita Sol Xochitl, mama defunctei Exodus. Spunem interesanţi pentru că acest Miguel este cât se poate de diferit din punct de vedere fizic de tatăl lui. 

Chiar dacă şi Miguel este foarte implicat în lumea boxului, apărând într-o înregistrare în care este partener de antrenament pentru tatăl lui, dacă îi studiem pagina de Instagram, observăm şi o latură romantică a lui.

Miguel apare în numeroase fotografii din acţiunile lui umanitare în comunităţi sărace din Africa, înconjurat de copii cărora le cântă la chitară.

E clar, dacă tânărul va călca pe urmele lui Mike, va fi un pugilist cât se poate de boem.