News

Atât de sexy la doar o lună şi jumătate de la naştere! Beyonce are un abdomen de invidiat

Atât de sexy la doar o lună şi jumătate de la naştere! Beyonce are un abdomen de invidiat

A trecut doar o lună şi jumătatea de când Beyonce a devenit mamă de gemeni, iar corpul său pare să nu fi trecut prin vreo schimbare de-a lungul ultimului an. Arată exact ca înainte de a anunţa că este însărcinată, printr-o fotografie artistică distribuită pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

S-a îngrăşat considerabil de-a lungul sarcinii, însă a scăpat rapid de kilogramele în plus, imediat după ce i-a adus pe lume pe micuţii Rumi şi Sir. Parcă este un elixir anti-kilograme în plus al vedetelor care reuşesc să revină la o formă de invidiat într-o perioadă atât de scurtă. Şi Beyonce nu este singura care a reuşit această performantă. căci vedete de talie internaţională precum Ciara, Pink sau Amal Clooney, sau chiar dive autohtone precum Antonia, Elena Gheorghe, ori Andreea Bănică, au reuşit să uimească pe toată lumea cu aspectul lor fresh şi cu un trup tras prin inel la doar câteva săptămâni de la naştere.

Pare greu de crezut, dar este adevărat. Diva Beyonce este într-o formă de zile mare, dovadă stau fotografiile distribuite de ea pe reţelele de socializare. O mamă de gemeni foarte sexy, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni din denim scurţi şi cu abdomenul la vedere, la numai opt săptămâni de la momentul aducerii pe lume a bebeluşilor.

Şi-a arătat noul corp de după naştere. A purtat o ţinută cool, îndrăzneaţă, cu o pereche de jeans extrem de scurţi şi decoltaţi, un tricou galben cu vedere la abdomen, o jachetă de tip militar şi botine cu toc înalt. Mândră tare de silueta sa, s-a fotografiat din toate unghiurile pentru a le arăta fanilor că se poate să fii o mamă trăsnet.

Foto: Beyonce.com